ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καπέλο:"Εγώ σταμάτησα την πώληση του Ραούλ"

Καπέλο:"Εγώ σταμάτησα την πώληση του Ραούλ"
Καπέλο

Ο Φάμπιο Καπέλο αποκάλυψε ότι η διοίκηση της Ρεάλ του πρότεινε την αποχώρηση του Ραούλ όταν ανέλαβε αλλά αυτός αρνήθηκε

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην προπονητή της Ρεάλ Φάμπιο Καπέλο, ο ίδιος αποκάλυψε ότι όταν ανέλαβε τις τύχες των “Γκαλάκτικος” οι διοίκηση του πρότεινε την αποχώρηση του αρχηγού της ομάδας Ραούλ Γκονζάλες, με το σκεπτικό ότι η αμοιβή του είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με αυτά που προσφέρει.
“Όταν ανέλαβα για δεύτερη φορά στην καριέρα μου την Ρεάλ την σεζόν 2006-07, φαίνεται ότι η πρώτη προτεραιότητα του συλλόγου ήταν να παραχωρηθεί ο Ραούλ σαν δανεικός η ακόμα και με μεταγραφή”, αποκάλυψε ο Καπέλο και συνέχισε.

“Γιατί μου ζήτησαν κάτι τέτοιο; Λοιπόν ο πρώτος λόγος που άκουσα ήταν η ηλικία του Ραούλ και μετά ο μεγάλος μισθός που έπαιρνε, και φυσικά σαν τρίτο λόγο την κακή του απόδοση στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία δυο χρόνια”.

“Στην πρώτη μου συνάντηση με την διοίκηση μετά την πρόταση που μου έκαναν, τους εξήγησα την αμφιβολία μου για ενδεχόμενη απομάκρυνση του Ραούλ από τον σύλλογο, συγκεκριμένα είπα ότι ένας παίκτης που μόλις πρόσφατα έγινε 30 ετών μπορεί να προσφέρει πολλά, ειδικά όταν αυτός έχει την κλάση και την εμπειρία του Ραούλ”.





Η χρονιά που είχε πραγματοποιήσει ο Ραούλ πριν αναλάβει ο Καπέλο ήταν απογοητευτική, καθώς σε 26 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα είχε πετύχει μόλις πέντε τέρματα. Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στην εποχή Καπέλο ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να δείξει ότι άξιζε να παραμείνει στην Ρεάλ.


TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ