ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Καούνος:"Πρόκριση με Ολυμπιακό"

Καούνος:"Πρόκριση με Ολυμπιακό"
Καούνος

Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ονειρεύεται ο Βαγγέλης Καούνος σύμφωνα με δηλώσεις του

Ο Βαγγέλης Καούνος ήρθε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από την Β' Εθνική και την Καλαμάτα, και μέσα σε τρεις μήνες έδειξε ότι μπορεί να σταθεί με άνεση στα σαλόνια της SuperLeague.
Ο 31χρονος επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα SportDay για το μεγάλο άλμα της καριέρας του, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για τα ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Από τα έξι γκολ που έχεις πετύχει στο πρωτάθλημα ποιο ήταν αυτό που πανηγύρισες πιο πολύ;

" Το καθένα έχει την δική του ομορφιά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Αυτό με τον Εργοτέλη, που εξασφαλίζει και την παραμονή μας, μου άρεσε περισσότερο από τ' άλλα. Μας έφυγε το άγχος".

Τι πιθανότητες έχει ο Αστέρας να κοντράρει στα ίσα τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου;

" Με βάση την αγωνιστική μας παρουσία στα τελευταία παιχνίδια, μπορούμε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια. Αν είμαστε σοβαροί, όλα μπορεί να συμβούν".

Όταν πήγες στην Τρίπολη περίμενες ότι θα πάρεις κατευθείαν τη φανέλα του βασικού και θα έχεις τέτοια συμβολή στην αναγέννηση του Αστέρα;

" Αυτό που είχα στο μυαλό μου είναι να είμαι έτοιμος όταν θα μου παρουσιαστεί η ευκαιρία να την εκμεταλλευτώ. Τελικά αυτή ήρθε έπειτα από μερικές μέρες, στον αγώνα νε τον Ολυμπιακό. Βέβαια, εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και τους άλλους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι με βοήθησαν να προσαρμοστώ αμέσως".

Ποιος αντίπαλος αμυντικός στην Σούπερ Λίγκα σε έχει δυσκολέψει μέχρι στιγμής πιο πολύ και γιατί;

" Θα σου πω γενικότερα για αμυντική διάταξη και όχι για ένα άτομο. Η αμυντική λειτουργία της Ξάνθης, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μας δυσκόλεψαν".

Πόσα χρόνια μπάλας έχει ακόμα ο Βαγγέλης Καούνος;

" Κάνω καλή ζωή. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, είναι η μεγάλη μου αγάπη. Όσο αντέχουν τα πόδια μου θα παίζω μπάλα. Να έχω την υγεία μου και θα παίζω για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι πολλοί παίκτες που στα 37 παίζουν.

Η ζωή που κάνω είναι ενδεικτική για έναν ποδοσφαιριστή και ελπίζω να παίζω για πολλά χρόνια. Με την ευλογία του θεού πάντα. Να είμαι υγιής".

























TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ