ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Καντονά: "Ζλάταν, βασιλιάς είμαι εγώ. Μπορείς να γίνεις πρίγκιπας!"

Καντονά: "Ζλάταν, βασιλιάς είμαι εγώ. Μπορείς να γίνεις πρίγκιπας!"

Ο Ερίκ Καντονά ασχολήθηκε με γλαφυρό τρόπο με τα ημιτελικά του Euro, το 95% που έβγαλε ως υποψήφιος προπονητής της Αγγλίας ενώ έστειλε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Σε κέφια για άλλη μία φορά ο Ερίκ Καντονά! Πρώτα ασχολήθηκε με τα ημιτελικά του Euro και τα... κοχόνες του Γκριεζμάν, την μη πίστη των Ουαλών για την πρόκριση αλλά και την Πορτογαλία που δεν είχε νικήσει στα πέντε προηγούμενα ματς: "Είναι σαν ένα μπουκάλι κέτσαπ στα 90 λεπτά. Το χτυπάς, το χτυπάς και δεν βγάζει τίποτα. Και ξαφνικά βγαίνει ολόκληρη!".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του ως προπονητής της Αγγλίας για την οποία έλαβε 95%: "Μου τηλεφώνησε μέχρι και ο Ολάντ για να μάθει πώς τα κατάφερα!". Τέλος είχε ένα συγκινητικό μήνυμα στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς περιγράφοντας το τι σημαίνει να παίζεις στην Man. Utd.

Στο τέλος φυσικά με χιούμορ του είπε ότι "βασιλιάς εδώ είμαι εγώ. Μπορείς να γίνεις πρίγκιπας", ενώ του πρόσφερε ως δώρο καλωσορίσματος και τη φανέλα με το Νο7, χρίζοντάς τον κατά κάποιο τρόπο ως διάδοχο. Όχι βέβαια βασιλιά. Είπαμε, πρίγκιπα

IMPOSSIBLE? F*** YOU I AM ZLATAN! Το νέο μπλουζάκι των footshirts το είδατε;

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ