ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Επρεπε να ήμασταν πιο γενναίοι"

Κάναντι: "Επρεπε να ήμασταν πιο γενναίοι"

Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε μετά την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες και έπρεπε να είναι πιο γενναία. Διαβάστε τι δήλωσε για τη διαιτησία και συγκεκριμένα τη φάση του δεύτερου πέναλτι.

Ο Νταμίρ Κάναντι σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0 ότι θεωρεί πως το δεύτερο πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους δεν ήταν ενώ για την ομάδα του τόνισε ότι έπρεπε να είναι πιο γενναία: " Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, για το πρώτο μέρος, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε καθόλου κατοχή στη μπάλα, απέναντι στον ΠΑΟΚ αμυνθήκαμε πολύ καλά. Έπρεπε να είμαστε πιο γενναίοι.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αυτή του Μάντσον από στημένη φάση που είχαμε στο 6ο λεπτό και μετά από κόρνερ πάλι από τον Μάντσον. Είχε και ο Μπρούνο μία καλή φάση και μέσα από φάσεις ένας με έναν, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Μετά δυστυχώς δεχθήκαμε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους το πέναλτι, το οποίο μας πόνεσε και κατά την άποψη μου δεν είναι αλλά θα πρέπει να το δω στο video".

Στη συνέχεια είπε: " Στο δεύτερο μέρος νομίζω πως τα πήγαμε καλύτερα, ήμασταν πιο σίγουροι, πιο δραστήριοι, είχαμε την αλλαγή του σχηματισμού μας σε 3-5-2, προσπαθήσαμε περισσότερο για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι και είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν τα καταφέραμε όμως και μετά στο 3-0 τελείωσε το ματς.

Συνολικά στα 90 λεπτά τα πήγαμε καλά αλλά ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με μεγάλη ατομική ποιότητα, φυσικά άξιζε τη νίκη αλλά στην έκταση του σκορ δεν μας άξιζε. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις προβλήματα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη."

Όσον αφορά στη διαιτησία σχολίασε: " Αν δεν γίνονταν λάθη στο ποδόσφαιρο δεν θα έμπαιναν και τα γκολ. Εμείς κοιτάμε πάντα το καλύτερο και τη βελτίωση μας. Όπως είπα και πριν, κατά την γνώμη μου δεν ήταν πέναλτι, το δεύτερο που δόθηκε, αλλά θα πρέπει να το δω στο βίντεο. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Μπρούνο που θα πρέπει να δούμε την φάση. Θα θέλαμε σήμερα να ήταν οι αποφάσεις για εμάς 50-50 αλλά σεβόμαστε τις αποφάσεις και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ