ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κανακούδης: "Υπάρχει ενθουσιασμός στην Δόξα"

Κανακούδης: "Υπάρχει ενθουσιασμός στην Δόξα"
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Κανακούδης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επικείμενη πρεμιέρα της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες της Δόξας Δράμας ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Πέτρος Κανακούδης μίλησε στον "Sentra 103,3" για τα όσα πέρασε με τον Ηρακλή το περασμένο καλοκαίρι αλλά και τη νέα του πρόκληση στην καριέρα του να αγωνιστεί στην Σούπερλίγκα με την Δόξα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Κανακούδη:

Για όσα πέρασε το καλοκαίρι στον Ηρακλή: " Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο διάστημα. Εύχομαι να μην περάσει κανένας άνθρωπος στο επάγγελμά του ή σε αυτό που αγαπάει να κάνει, αυτό που περάσαμε εμείς. Ακόμη παραπάνω εμείς στον Ηρακλή".

Για το διάστημα που ήταν εκτός αγώνων: " Ήταν πολύ δύσκολοι μήνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με έκαναν να γίνω σοφότερος και να αφήσω στην άκρη τον ρομαντισμό που πίστευα πως υπάρχει στο χώρο. Δεν λέω κακίες, απλά μέσα σε αυτό το αρνητικό τοπίο που υπήρχε στην ψυχολογία μας, επειδή είμαι και άνθρωπος θετικός, το προσκομίζω και αυτό ως θετικό.

Μου έκανε καλό σαν άνθρωπο αυτή η άσχημη εμπειρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και το γραφείο που με εκπροσωπεί. Ηταν συνέχεια δίπλα μου. Τους γυμναστές, που προπονούμασταν πρωί και βράδυ και βέβαια την δεύτερη ομάδα του Ηρακλή που με δέχθηκαν να μπαίνω στο πρόγραμμά τους και να κάνω προπόνηση. Με προστάτευαν και με πρόσεχαν στο παιχνίδι τους. Να ευχαριστήσω και τον προπονητή που μου επέτρεπε να μετέχω στις προπονήσεις".

Για τη ζωή του ποδοσφαιριστή: " Είναι το επάγγελμα τέτοιο. Ο πολύς κόσμος δεν ξέρει πως η ζωή ενός ποδοσφαιριστή είναι ένας αγώνας 24 ώρες το 24ωρο. Αν ξεφύγεις επέρχονται αρνητικές επιπτώσεις".

Για το αν περίμενε πως ο Ηρακλής θα αγωνιζόταν στη Δ' Εθνική: " Δεν το πίστευα όταν έγινε η κλήρωση. Δεν πίστευα ποτέ πως θα πήγαινε ο Ηρακλής να πάει στην Καλλικράτεια να παίξει. Δεν θέλω να προσβάλω την Καλλικράτεια, αλλά το λέω σε σχέση με το μέγεθος του Ηρακλή. Ότι η ομάδα η συγκεκριμένη με την ιστορία που έχει και τους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από αυτή, δεν πίστευα ποτέ θα αγωνιζόταν σε ένα πρωτάθλημα τέτοιο, που δεν είναι για την αίγλη και το επίπεδο που έχει ο Ηρακλής".

Για το ότι η Δόξα Δράμας μπαίνει σε ρόλο "κυνηγού" των υπόλοιπων ομάδων: " Επειδή είμαστε άντρες και το στοιχείο μας είναι να είμαστε κυνηγοί, ένα παραπάνω για εμάς. Χθες, έκανα την πρώτη μου προπόνηση με ομάδα και υπάρχει πολύ ενθουσιασμός και είναι η Δόξα είναι η νεαρότερη σε μέσο όρο ηλικίας ομάδα. Ολοι περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχει η πίεση και το άγχος για το προσωπικό μέλλον του καθενός, αλλά και την ομάδα. Από τη στιγμή που υπάρχουν πολλοί Ελληνες στην ομάδα θα είναι αισιόδοξα τα πράγματα".

Για το αν είναι πλεονέκτημα για τη Δόξα πως έχει "δει" τις άλλες ομάδες: " Αυτό είναι αλήθεια, αλλά Τετάρτη – Κυριακή θα παίζουμε. Από την πλευρά της ψυχολογίας δεν υπάρχει κούραση, αλλά το θέμα είναι ότι η ομάδα θα είναι σε ταξίδια συνεχώς. Επειδή, υπάρχει ζήτημα με το γήπεδό μας, θα πρέπει να πηγαινοερχόμαστε Θεσσαλονίκη – Δράμα. Νοητικά και μόνο στη σκέψη ίσως σε κουράζει. Είναι όμως τόσο θετικό ότι θα μπούμε και πάλι στα γήπεδα και ότι θα παίζουμε με αντιπάλους σοβαρούς, που τα προσπερνάει όλα".

Για το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν: "Πάντα στο πρωτάθλημα υπάρχουν ομάδες που μετά από ένα σημείο και μετά αρχίζουν και… ανοίγουν και ξεφεύγουν. Δείχνουν πως είναι φαβορί. Βέβαια, δεν θεωρώ έκπληξη τον Ατρόμητο. Είναι σοβαρό σύνολο με σοβαρό προπονητή. Ο ΟΦΗ, ναι, είναι έκπληξη για μένα, γιατί και αυτά τα παιδιά μαζεύτηκαν αργά και έπαιζαν πλέι οφ. Χωρίς προετοιμασία πηγαίνουν και παίρνουν αποτελέσματα μέσα στο Καραϊσκάκη και αλλού.

Ο κ. Αναστόπουλος είναι ένας καλός προπονητής, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, ένα καλό σύνολο, αλλά ο ΟΦΗ θα δείξει που θα πάει μετά τον Γενάρη. Γιατί όταν δεν κάνεις προετοιμασία δεν μπορείς να ξέρεις τη διάρκεια μέσα στη σεζόν. Καλή πορεία κάνουν επαρχιακές ομάδες, όπως ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι στιγμής. Η κατάσταση με τον Άρη δεν θα συνεχιστεί. Έχει και καλούς παίκτες και δυναμική σαν ομάδα. Ολο αυτό που συμβαίνει είναι μία κακή συγκυρία. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα".

Τέλος για το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό: " Είναι ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή διανύει μια εξαιρετική περίπτωση φόρμας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θεωρώ ότι είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Είναι και ο Ολυμπιακός που έχει δείξει ένα διαφορετικό ευρωπαϊκό πρόσωπο. Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι και ίσως το καλύτερο ντέρμπι των τελευταίων ετών. Οι δύο ομάδες έχουν υψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές, ενώ είναι σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες. Θα είναι πραγματικά ένα ντέρμπι, που εύχομαι να κινηθεί στα αθλητικά πλαίσια, χωρίς να υπάρχουν παρεμβολές με παράπονα κλπ".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ