ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Καμπάνα" 2 αγωνιστικών για Νέντβεντ!

"Καμπάνα" 2 αγωνιστικών για Νέντβεντ!
Νέντβεντ-Γιουβέντους

Τιμωρία αποκλεισμού δύο αγωνιστικών επέβαλε η ιταλική ομοσπονδία στον Τσέχο μέσο της Γιουβέντους, για την ενέργειά του να τραβήξει από τα μαλλιά τον Κομότο, στο ντέρμπι με την Τορίνο

Την απόφαση αυτή πήρε την Πεμπτη (28/2) η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, κάτι που σημαίνει ότι ο 34χρονος Τσέχος μέσος θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τη Φιορεντίνα την προσεχή αγωνιστική, καθώς και από το ματς της 27ης αγωνιστικής στο "Λουίτζι Φεράρις" με αντίπαλο τη Τζένοα.
Αυτές δεν είναι όμως οι μοναδικές συνέπειες για τον βετεράνο άσο, με τον πρόεδρο των "μπιανκονέρι", Τζοβάνι Κομπόλι Γκίλι να είναι έντονα εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του παίκτη και να του επιβάλλει πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι διοικούντες τη Γιουβέντους δεν θα περιοριστούν μόνο σε αυτό το "μέτρο", αλλά θα συνεδριάσουν προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες κυρώσεις για τον Πάβελ Νέντβεντ.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα στην σεζόν που ο Νέντβεντ βλέπει πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς του, καθώς για παρόμοια αιτία είχε αποβληθεί στο ματς του πρώτου γύρου με αντίπαλο τη Τζένοα.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ