CHAMPIONS LEAGUE

"Καμία ρατσιστική επίθεση προς τον Τουρέ"

"Καμία ρατσιστική επίθεση προς τον Τουρέ"

Η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και ο συμπαίκτης του Γιαγιά Τουρέ στην εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, Σεϊντού Ντουμπιά, υπερασπίστηκαν τους φιλάθλους της ρωσικής ομάδας, τονίζοντας πως ουδέποτε χρησιμοποίησαν ρατσιστικά σχόλια εις βάρος του Ιβοριανού μέσου (video)

Έκπληκτοι και απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά του Γιαγιά Τουρέ δηλώνουν οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μία ημέρα μετά τις καταγγελίες του Ιβοριανού μέσου πως δέχθηκε ρατσιστικά σχόλια από τους φιλάθλους της ρωσικής ομάδας, η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αρνείται ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

" Έχοντας μελετήσει προσεκτικά το βίντεο του αγώνα, δεν βρήκαμε ρατσιστικά σχόλια από τους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ. Σε πολλές περιπτώσεις, κυρίως στις επιθέσεις των αντιπάλων, οι φίλαθλοι αποδοκίμαζαν και σφύριζαν ώστε να ασκήσουν πίεση, αλλά ανεξάρτητα από το... χρώμα.

Συγκεκριμένα, αυτό συνέβη με τον Άλβαρο Νεγρέδο και τον Έντιν Τζέκο. Το γιατί ο Ιβοριανός μέσος νόμιζε ότι όλα απευθύνονταν προς το πρόσωπό του δεν είναι ξεκάθαρο", ανέφερε η ανακοίνωση των Ρώσων.

Δηλώσεις για το συμβάν έκανε και ο επιθετικός της ΤΣΣΚΑ, Σεϊντού Ντουμπιά, ο οποίος είναι συμπαίκτης του Τουρέ στην εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, χαρακτηρίζοντας τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι υπερβολικό.

" Δεν άκουσα τίποτα τέτοιο από τους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ. Ναι, είναι πάντα θορυβώδεις υποστηρίζοντας την ομάδα και προσπαθούν να ασκήσουν όσο μεγαλύτερη πίεση μπορούν στους αντιπάλους μας, αλλά ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσαν ρατσιστικά συνθήματα. Οπότε ο συμπαίκτης μου στην Ακτή Ελεφαντοστού απλά υπερβάλλει", τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως, η UEFA συνεχίζει να ερευνά το θέμα και προειδοποίησε την Πέμπτη πως πλέον οι ομάδες δεν θα τη... γλιτώνουν απλά με ένα πρόστιμο όταν οι φίλαθλοί τους επιδεικνύουν ρατσιστική συμπεριφορά.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ