ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Καμερούν - Μπουρουντί 3-0: Προκρίθηκε στο Africa Cup of Nations με τριάρα και βασικό τον Μουκουντί

Cameroon's Vincent Aboubakar celebrates after scoring the opening goal during the World Cup group G soccer match between Cameroon and Brazil, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Cameroon's Vincent Aboubakar celebrates after scoring the opening goal during the World Cup group G soccer match between Cameroon and Brazil, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Το Καμερούν επικράτησε 3-0 του Μπουρουντί με τον Μουκουντί να αγωνίζεται ολόκληρο το 90λεπτο και να προκρίνεται στην τελική φάση του Africa Cup of Nations.

Στην τελική φάση του Africa Cup of Nations που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 14 Φεβρουαρίου 2024 προκρίθηκε το Καμερούν.

Η ομάδα του Ριγκομπέρ Σονγκ επικράτησε 3-0 του Μπουρουντί και βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου. Βασικός και ολόκληρο το 90λεπτο αγωνίστηκε ο αμυντικός της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί.

Ο Εμπεμό άνοιξε το σκορ στο 46', ο Γουχ διπλασίασε τα τέρματα του Καμερούν στο 59', με τον Βενσάν Αμπουμπακάρ να διαμορφώνει το αποτέλεσμα στο 90+3'.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ