ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Καμαβινγκά: "Ξέραμε ότι η Ελλάδα είναι μία περίπλοκη ομάδα με καλούς παίκτες"

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά στο Γαλλία - Ελλάδα στα προκριματικά του Euro
Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά στο Γαλλία - Ελλάδα στα προκριματικά του Euro EUROKINISSI

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά τόνισε ότι η Γαλλία ήθελε να "τελειώσει" την πρόκριση στο Euro 2024 από τον Ιούνιο, επισημαίνοντας μάλιστα πως γνώριζαν ότι το παιχνίδι με την Ελλάδα δεν θα είναι απλό.

Η Εθνική έπαιξε με αυταπάρνηση και μαχητικότητα, ωστόσο λύγισε εν τέλει από τη Γαλλία, η οποία επικράτησε 1-0, με τον Εμπαπέ να πετυχαίνει από την άσπρη βούλα με δεύτερη προσπάθεια το νικητήριο γκολ.

Η Ελλάδα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της και κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος, δίνοντας μεγάλες μάχες στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Εντουάρντο Καμαβινγκά τόνισε στο Telefoot ότι οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάντ ήξεραν εξαρχής ότι το έργο κόντρα στην Εθνική δεν θα είναι απλό.

"Ήμασταν πρόθυμοι να πετύχουμε την πρόκριση από τον Ιούνιο. Μου είπαν ότι είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που το είχαμε κάνει.

Ξέραμε ότι η Ελλάδα θα ήταν μια περίπλοκη ομάδα με καλούς παίκτες. Το βασικό είναι ότι κερδίσαμε και δεν δεχθήκαμε γκολ.

Η απόδοσή μου στη μεσαία γραμμή; Αυτή είναι η δουλειά μου, παίζω χαφ εδώ και πολύ καιρό. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα έτσι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ EURO ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ