ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Κάλύτερος από Ρονάλντο-Ρούνεϊ ο Εβρά"!

"Κάλύτερος από Ρονάλντο-Ρούνεϊ ο Εβρά"!
Εβρά-Γιουνάιτεντ

Την πεποίθηση ότι ο Εβρά είναι ο κορυφαίος παίκτης της Γιουνάιτεντ το 2007, ξεπερνώντας σε προσφορά τους Ρούνεϊ και Ρονάλντο, εξέφρασε η παλιά δόξα της ομάδας, Πάτι Τζέραρντ

Σύμφωνα με την παλιά δόξα των "κόκκινων διαβόλων" (1963-19712) Πάτι Τζέραρντ, ο Γάλλος αριστερός μπακ είναι ο κορυφαίος παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας για το 2007, χαρακτηρίζοντάν τον μάλιστα φανταστικό για την ικανότητά του να καλύπτει ατελείωτα χιλιόμετρα στην αριστερή πτέρυγα.
"Θα έλεγα χωρίς αμφιβολία ότι είναι ο άνθρωπος της σεζόν για την Γιουνάιτεντ, είναι εξαιρετικός", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο 68χρονος πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τη Γιουνάιτεντ, και συνέχισε:

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να έχει αντίρρηση. Όμως αν υπάρχουν κάποιοι, θα τσακωθώ μαζί τους!Έχει τις ικανότητες, ειδικά στο Όλντ Τράφορντ γιατί η Γιουνάιτεντ είναι επιθετική ομάδα. Καλύπτει φανταστικά την αριστερή πλευρά:".

Ο πρώην άσος της Μονακό έφτασε τον Ιανουάριο του 2006 στο "Όλντ Τράφορντ" έναντι του ποσού των 5,5 εκ.ευρώ, και μετά από ένα μεταβατικό διάστημα "προσαρμογής" κατάφερε να υπερκεράσει τους Σιλβέστρ και Χάιντσε κερδίζοντας μία θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

"Όπως και ο Νεμάνια Βίντις ήθελε λίγο χρόνο προσαρμογής. Πιστεύω ότι σε αυτό το σύλλογο υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από οπουδήποτε αλλού καθώς υπάρχει ένα παγκόσμιο κοινό που σε παρακολουθεί προσεκτικά και περιμένει από εσένα να μπεις στον αγωνιστικό χώρο και να πρωταγωνιστείς

Όμως χρειάζεται χρόνος. Θα πρέπει πρώτα να γνωρίσεις τους συμπαίκτες σου και να σε μάθουν και αυτοί. Νομίζω ότι ο Πατρίς είναι ένα πολύ δημοφιλές άτομο μέσα στην ομάδα, όμως νομίζω ότι όταν είσαι καλός παίκτης σε βοηθάει να γίνει δημοφιλής, και αυτό είναι καθόλη τη σεζόν", κατέληξε ο Τζέραρντ.











TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ