ΠΑΟΚ

Καλύτερα τώρα με Ατρόμητο, παρά εν μέσω ντέρμπι

Καλύτερα τώρα με Ατρόμητο, παρά εν μέσω ντέρμπι
Μπόλονι

Γιατί στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο ορισμός του αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου στις 25/1 έχει τα πλεονεκτήματά του

Ο Λάσλο Μπόλονι έχει φωνάξει ουκ ολίγες φορές για την σκληρή αντιμετώπιση που έχει ο ΠΑΟΚ από τις αρχές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που δεν κάνουν τίποτα να τον διευκολύνουν κάπως στο βεβαρημένο πρόγραμμά του.

Είναι εκνευρισμένος από το γεγονός πώς μαθαίνει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή τις ημερομηνίες των αγώνων Κυπέλλου (αυτό ισχύει βέβαια και για τις άλλες ομάδες).

Ωστόσο, ο ορισμός του αγώνα της φάσης των "8" κόντρα στον Ατρόμητο στις 25 Γενάρη (17.00), δεν αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερη αρνητικότητα από τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον ίδιο τον Ρουμάνο.

Κι αυτό γιατί θεωρούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία καλύτερη από τις άλλες δύο διαθέσιμες (1 ή 2 Φλεβάρη) που βρίσκονται μεταξύ των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο εκτιμούν πώς:

-Η ομάδα έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό και ψυχολογία στα ύψη και αυτό αποτελεί ατού της για την αναμέτρηση της άλλης Τετάρτης.

-Η κούραση σαφώς και είναι μεγάλη, ωστόσο, το γεγονός πώς η ομάδα δεν έχει μετακινήσεις αυτό το διάστημα (δίνει όλα τα παιχνίδια της στην Τούμπα), μετριάζει κάπως την κατάσταση.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι στα μέσα του Γενάρη (16 και 23 Φεβρουαρίου) ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει και τα παιχνίδια με την Ουντινέζε για τους "32" του Europa League και είναι σημαντικό την περίοδο που θα προηγηθεί να μπορεί να αφιερώσει χρόνο στην προετοιμασία του για τη διπλή κόντρα με την ιταλική ομάδα.

Ξεκαθαρίζει το θέμα με Πόρτο

Στο μεταξύ, ένα ζήτημα που πρόκειται να παρουσιάσει εξέλιξη τις επόμενες μέρες αφορά στην τελική συμφωνία που θα γίνει με την Πόρτο για το ποσό που θα δοθεί στην πορτογαλική ομάδα από τα χρήματα της πώλησης του Βιεϊρίνια.

Κάποιες προκαταρκτικές επαφές έγιναν μέσω τηλεφώνου από τον Ζήση Βρύζα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ να μεταβεί στην Πορτογαλία για να κλείσει το θέμα.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να ρίξει κάπως το ποσό που θα πάρει η Πόρτο (είχε το 33% των δικαωμάτων του Βιεϊρίνια) και κυρίως να πετύχει ένα διακανονισμό για την καταβολή του σε δόσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ