ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καλοσώρισμα σε Μπελούτσι

Καλοσώρισμα σε Μπελούτσι
Μπελούτσι

Ο Φερνάντο Μπελούτσι βρέθηκε στο Ρέντη και είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Τρίτη (8/1) στις 12 το μεσημέρι. Ο νέος άσος του πρωταθλητή Ελλάδας δεν πρόλαβε την προπόνηση, όμως βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη προς το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης, μένοντας εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις της ομάδας.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βγήκε στο γήπεδο μαζί με τον συμπατριώτη του Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα και είχε την πρώτη του επαφή με τους νέους, πλέον, συμπαίκτες του. Ο Μπελούτσι είχε χειραψία αρχικά με τους ανθρώπους που στελεχώνουν το προπονητικό επιτελείο της πειραϊκής ομάδας και στη συνέχεια ξεχωριστά με κάθε παίκτη. Οι ήδη υπάρχοντες άσοι του πρωταθλητή καλοσώρισαν τον Αργεντινό στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού.

Έπειτα, ο 24χρονος μέσος είχε τετ α τετ με τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος σε συνεργασία με τον συνεργάτη του Άλεξ Κάσερες, που βοήθησε στη συνεννόηση, είχαν μία πρώτη κουβέντα σχετικά με το πρόγραμμα προπόνησης το οποίο θα ακολουθήσει ο ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, ο Μπελούτσι για ένα περίπου δεκάλεπτο έτρεξε στο γήπεδο, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης (στη συνέχεια πήγε στο γυμναστήριο για βάρη).

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Λούα Λούα, ενώ οι Νε και Λεντέσμα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Στολτίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ θεραπεία έκανε ο Παπαδόπουλος που έχει μία κάκωση στο δεξί γόνατο από το παιχνίδι της ομάδας των Νέων στην Θεσσαλονίκη εναντίον του Ηρακλή (νίκησαν οι ερυθρόλευκοι με 1-0).

Για προληπτικούς λόγους ο Ραούλ Μπράβο, που δέχθηκε μία κλωτσιά στην αριστερή ποδοκνημική στο τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (7/1), έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο καις στο γήπεδο. Ο Ισπανός για μία ακόμα φορά δεν μπορεί να δώσει το "παρών" σε μία σειρά προπονήσεων.

*Την Τετάρτη (9/1), οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στις 12:00.

*Εισιτήρια προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό οι εκπρόσωποί τους, Ντέγιαν Βασίλιεβ και Ούβε Σερ, ζήτησαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η Γιουβέντους και η Σάλκε, αντίστοιχα. Είναι γνωστό, πως η "Γηραιά Κυρία" ενδιαφέρεται για τον Βασίλη Τοροσίδη...












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ