SERIE A

Κάλιαρι:Παρελθόν ο Σονέτι στην θέση του ο Μπαλαρντίνι

Κάλιαρι:Παρελθόν ο Σονέτι στην θέση του ο Μπαλαρντίνι
Μπαλαρντίνι

Το σίριαλ με το θέμα προπονητή στην Κάλιαρι συνεχίζεται μιας και όπως φαίνεται ο Νέδο Σονέτι αποτελεί παρελθόν με τον Μπαλαρντίνι να τον αντικαθιστά

Η χρονιά για την Κάλιαρι μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί σαν αποτυχημένη μιας και μετά από 17 παιχνίδια βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας κάνει μόλις 2 νίκες ενώ έχει ηττηθεί 11 φορές!!.
Ο Νέδο Σονέτι που αντικατέστησε τον προπονητή Μαρκο Τζιαμπάολο τον Νοέμβριο παρέδωσε την παραίτηση του στον πρόεδρο της ομάδας Μάσιμο Σελίνο την προηγούμενη εβδομάδα. Η ομάδα έκανε δεκτό το αίτημα του Σονέτι ανακοινώνοντας ότι επαναπροσλαμβάνει τον Τζιαμπάολο πίσω.

Όλα αυτά όμως χωρίς να υπολογίζουν τον “ξενοδόχο “ μιας και ο Μάρκο Τζιαμπάολο σε ανακοίνωση του αρνήθηκε το γεγονός ότι επέστρεψε στην ομάδα, αναφέροντας μέσα σε όλα θέμα αξιοπρέπειας και τιμής που είναι για αυτόν πιο σημαντικά αυτή την στιγμή.

Έτσι ο Σονέτι παρέμεινε στην ομάδα μιας και δεν υπήρχε λύση για αντικαταστάτη του, αλλά μετά την ταπεινωτική ήττα με 5-1 από την Φιορεντίνα την Κυριακή δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει συνέχεια στην συνεργασία τους.

“Μου αρέσει ο τρόπος που προπονεί ο Μπαλαρντίνι και γι' αυτό τον επέλεξα. Το να απολύσω τον Σονέτι ήταν πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα”, δήλωσε ο πρόεδρος της Κάλιαρι.

Ο Μπαλαρντίνι θα γίνει 44 ετών τον Ιανουάριο και μέχρι στιγμής έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής της Πάρμα όπως και σε ομάδες μικρών κατηγοριών όπως η Sambenedettese. Πάντως το να κρατήσει την Κάλιαρι στην κατηγορία θα είναι ένα μικρό θαύμα.








TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ