ΒΕΡΟΙΑ

Κάλεσμα των φιλάθλων της Καλαμαριάς

Κάλεσμα των φιλάθλων της Καλαμαριάς
Βεροια

H ΠΑΕ Βέροια εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με το θέμα των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα με την Καλαμαριά

Αναλυτικά η ανακοίνωση που βρίσκεται στο επίσημο site της Βέροιας: " Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε επικοινωνία που είχαν με τους φίλους της "Βασίλισσας", τους κάλεσαν να παραβρεθούν την Κυριακή (2/3) στο Καυτανζόγλειο στάδιο για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί χωρίς προβλήματα το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι Καλαμαριώτες, οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την ομάδα μας, μιας και η φιλοξενία που τους επιφυλάχθηκε στον αγώνα του πρώτου γύρου ήταν άψογη απ' όλες τις πλευρές, δεν ακολουθούν την τακτική της διοίκησής τους και φέρονται σαν πραγματικοί οικοδεσπότες.

Άλλωστε, πρόκειται για δύο ιστορικές ομάδες της Μακεδονίας και τέτοιες κινήσεις δίνουν το παράδειγμα και δείχνουν το ήθος των αγνών φιλάθλων του προσφυγικού σωματείου της Καλαμαριάς, οι οποίοι ενάντια στη διοίκησή τους και κατανοώντας την θέση των φιλάθλων της "Βασίλισσας", απεύθυναν αυτό το κάλεσμα. Πραγματικά είναι μία κίνηση που αξίζει συγχαρητήρια και ευχή όλων είναι να κερδίσει ο καλύτερος και οι φίλαθλοι να αποχωρήσουν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο



".
TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ