ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κάλεσμα (και) σε Βύντρα από Μαρκαριάν

Κάλεσμα (και) σε Βύντρα από Μαρκαριάν
INTIME SPORTS

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών έφτασε στην Αυστρία και σήμερα στις 19:30 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση. Στην αποστολή θα ενσωματωθεί σήμερα (23/3) και ο Λουκάς Βύντρα.

Την Κυριακή (22/3) ήταν ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος πήρε την θέση του τραυματία Κώστα Μήτρογλου και είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών στον "τελικό" με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη την ερχόμενη Κυριακή (29/3), αν πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Σέρχιο Μαρκαριάν.

Σήμερα (23/3), ήταν η σειρά του Λουκά Βύντρα, ο οποίος έλαβε πρόσκληση από τον ομοσπονδιακό προπονητή και θα ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει της προετοιμασίας για τη μάχη με τους Μαγυάρους.

Ο αμυντικός της Λεβάντε, ο οποίος αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και πιο έμπειρα μέλη της "γαλανόλευκης", είναι εκ νέου μέλος της ομάδας, καθώς αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις ο Χοσέ Χολέμπας και ο 72χρονος θέλει να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που δεν είναι καλά ο άσος της Ρόμα, γι' αυτό και πήρε μαζί του τον Βύντρα, ο οποίος μετράει 17 εμφανίσεις φέτος στην Primera Division.

Εξάλλου, η αποστολή της Εθνικής Ανδρών έφτασε στην Αυστρία και στις 19:30 (ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο πλαίσιο της τετραήμερης προετοιμασίας για το ματς της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2016.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Γιάννου (Πανιώνιος), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ