ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Καλά στοιχεία ο Μίμα

Καλά στοιχεία ο Μίμα
INTIME SPORTS

Αρκετά καλά στοιχεία έδειξε ο Αργεντίνος αριστερός χαφ Χόρχε Ομάρ Μίμα, στην φιλική νίκη του Πιερικού με 3-0 επί του Μακεδονικού. Ντεμπούτο με την ομάδα της Κατερίνης έκανε και ο Πέτρου

Φιλικό ματς με αντίπαλο τον Μακεδονικό που συμμετέχει στην Football League 2, έδωσε την Πέμπτη ο Πιερικός στο γήπεδο της Καρίτσας. Η ομάδα της Κατερίνης παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο επικράτησε εύκολα με 3-0 με γκολ που σημείωσαν οι Γκουγκουλιάς (50') και Κοντέων (74', 83').

Ο τεχνικός της ομάδας του Πιερικού, Σταύρος Διαμαντόπουλος, είχε στην διάθεσή του το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, τον Άκη Πέτρου, ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του, ενώ δοκίμασε και τον Χόρχε Ομάρ Μίμα.

Ο Αργεντίνος αριστερός χαφ, που αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, φτιάχνοντας μάλιστα τα δύο τελευταία γκολ της ομάδας, ενώ αν ικανοποιήσει και στο φιλικό της Παρασκευής με τον Σβορώνο (15.00), τότε θα αποκτηθεί.

Επίσης, αρκετά καλός ήταν και ο 20χρονος επιθετικός του Μακεδονικού, Απόστολος Αναστασίου, ο οποίος είναι στην μεταγραφική λίστα του Πιερικού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Πιερικός: Καρακούτσης, Γιαζιτζόγλου, Παπαγεωργίου (87' Γ. Λαζαρίδης), Τασίδης (46' Τόσκας), Πέτρου, Χατζής (78' Κ. Λαζαρίδης), Κοντέων, Πορτουλίδης (46' Πουλάκος), Μιλόσκοβιτς, Κωνσταντινίδης (46' Μίμα), Γκουγκουλιάς (87' Κόιτς)

Μακεδονικός: Παν. Παπαδόπουλος (67' Βοσνιάδης), Περ. Παπαδόπουλος, Ζαχαριάδης (46' Κατσαμακίδης), Πεχλιβάνης (79' υπό δοκιμή), Κοντσίδης (67' Σπαθάρας), Μαρ. Παπαδόπουλος (79' Κάλφας), Αμβρ. Παπαδόπουλος, Μηλιώνης (65' Παπακωνσταντίνου), Αναστασίου (65' Ελληνίδης), Ξαγοράρης (53' Γραικός), Σαπιασβίλι (56' Τσάτσας, 84' Τσίκος)

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ