ΑΡΗΣ

Κάκωση μηνίσκου ο Σανκαρέ

Κάκωση μηνίσκου ο Σανκαρέ
INTIME SPORTS

Άτυχος στάθηκε ο Πάπα Σανκαρέ καθώς υπέστη Κάκωση μηνίσκου στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η πρώτη ένδειξη του τραυματισμού του Πάπα Καλίφα Σανκαρέ στο σημερινό παιχνίδι του Άρη στην Τρίπολη με τον Αστέρα κάνει λόγο για κάκωση μηνίσκου.

Για τον λόγο αυτό ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης πρόκειται να υποβληθεί τη Δευτέρα σε μαγνητική με την ελπίδα να έχει γλιτώσει την ρήξη που θα τον στείλει στο χειρουργείο.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Σανκαρέ υπέστη κάκωση, ως αποτέλεσμα ενός μαρκαρίσματός του στον Μάριο Μπρέσκα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν αποκλείεται να προλάβει να δώσει το παρών την επόμενη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Παναιτωλικό (18/12, 17:15).

Όσο για το παιχνίδι στην Τρίπολη και την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα ο Καρίμ Σολτάνι δήλωσε στην μικτή ζώνη: «Θέλαμε να έρθουμε εδώ και να διεκδικήσουμε ένα δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα καταφέραμε και είμαστε απογοητευμένοι από την εμφάνισή μας».

Στην συνέχεια ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός του Άρη στάθηκε στο διαφορετικό πρόσωπο της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε σχέση με μία εβδομάδα πριν κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λέγοντας: «Το πρόσωπό μας ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχαμε δείξει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μας έλειψε η θέληση. Παρόλο που είχαμε προετοιμαστεί καλά στο κομμάτι αυτό, δεν μας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο», και κατέληξε εν όψει της συνέχειας: «Έχουμε βρεθεί σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Πρέπει να σταματήσουμε τα λάθη άμεσα. Αρκετά λάθη έγιναν, φτάνει πια... Δεν μπορεί η ομάδα να κερδίζει τη μία εβδομάδα και να χάνει την επόμενη. Πρέπει να βρει σταθερά πατήματα και να κάνει ένα σερί νικών άμεσα».

Κι όσο για τον Χαβιέ Ούμπιντες πρόσθεσε: «Δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Παίξαμε κάπως καλά μόνο στα πρώτα 15-20 λεπτά, όταν είχαμε σωστή κυκλοφορία της μπάλας και διάθεση, αλλά από εκεί και πέρα αποδώσαμε πολύ άσχημα. Πρέπει να διορθώσουμε άμεσα τα λάθη μας».

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφερόμενος στην εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης αλλά του Άρη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σχολίασε: «Ο Αστέρας ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος από εμάς, αλλά δεν έκανε μεγάλο παιχνίδι.

Απλώς ήταν κάπως πιο οργανωμένος. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορέσαμε να επαναλάβουμε την εμφάνιση που είχαμε εναντίον του Παναθηναϊκού και να πιάσουμε το ίδιο στάνταρ απόδοσης και γι΄ αυτό χάθηκε το παιχνίδι».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ