ΜΙΛΑΝ

Kακά: "Αλλαγή τακτικής με Ρόνι"

Kακά: "Αλλαγή τακτικής με Ρόνι"
κακα

Οι αυτοματισμοί που είχε η Μίλαν πριν την άφιξη του Ροναλντίνιο, αποτελούσαν το βασικό συστατικό επιτυχιών των "ροσονέρι"

Η Μίλαν προσπαθεί να προσαρμόσει τις αλλαγές στην τακτική με την απόκτηση του Ροναλντίνιο, όπως αποκαλύπτει ο Κακά. Παρά τα 7 γκολ του Ροναλντίνιο, η Μίλαν παραμένει χωρίς νίκη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες και λιγότερο απειλητική επιθετικά.
" Ο Ρόνι έχει προσαρμοστεί και μας δίνει μεγάλη βοήθεια. Πριν έρθει κινούμασταν "αυτόματα" στο γήπεδο που μας έβγαινε με το πέρασμα των χρόνων και την συνεργασία που είχαμε. Εγώ και ο Ζέεντορφ πιο πίσω και ο Ιντζάγκι πιο μπροστά.

Με τον Ροναλντίνιο η ομάδα πρέπει να αλλάξει σχέδια και πρέπει να αποκτήσουμε κάποιες αυτοματοποιημένες κινήσεις. Παίζαμε μαζί στην εθνική ομάδα αλλά δεν είναι το ίδιο. Δεν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο μέσα στο γήπεδο όπως στην εθνική Βραζιλίας.

Προσπαθώ να αλλάξω την τακτική μου στο παιχνίδι γιατί πολλές φορές βρίσκομαι κοντά στους μέσους. Θέλω να παίζω κοντά στους επιθετικούς, αλλά καταλαβαίνω τις ανάγκες της ομάδάς. Ο κόσμος περιμένει γκολ και ασίστ από εμένα και όταν δεν τα κάνω με κριτικάρουν



", τόνισε σε δηλώσεις ο Κακά στην εφημερίδα "Γκαζέτα".
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ