ΤΟΥΡΚΙΑ

Καϊσέρισπορ - Σίβασπορ 2-3: Η ομάδα του Γούτα στέφθηκε κυπελλούχος Τουρκίας στην παράταση

Ο Δημήτρης Γούτας στον τελικό Κυπέλλου Τουρκίας
Ο Δημήτρης Γούτας στον τελικό Κυπέλλου Τουρκίας PRINT SCREEN

Ο Δημήτρης Γούτας στέφθηκε Κυπελλούχος Τουρκίας, καθώς η Σίβασπορ νίκησε την Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου 3-2 στην παράταση και κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ελληνικό εμφύλιο είχαμε στο Κύπελλο Τουρκίας, καθώς η Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου αναμετρήθηκε με τη Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα. Η Σίβασπορ κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας για 3-2 στην παράταση. Ο Γούτας αγωνίστηκε ως αλλαγή στην παράταση στο 117', ενώ ο Κολοβέτσιος έμεινε στον πάγκο.

Η Καϊσέρισπορ άνοιξε το σκορ με τον Τσίβελεκ στο 33', με τη Σίβασπορ να απαντά με τον Απιντανγκόγιε στο 60ο λεπτό. Η ομάδα του Δημήτρη Γούτα ήταν εκείνη που πάλεψε κατά κύριο λόγο να πάρει το τρίποντο, ωστόσο το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στην παράταση η Σίβασπορ προηγήθηκε αρχικά με τον Μαξ Γκραντέλ στο 95'. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός με μια υπέρχοη ατομική ενέργεια, έκανε παράλληλη κίνηση στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τους φίλους της Σίβασπορ να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη που σημείωσαν.

Η Καϊσέρισπορ ισοφάρισε προσωρινά με μια ωραία κεφαλιά του Πάρκλα στο 107', ωστόσο έξι λεπτά μετά η Σίβασπορ ανέκτησε το προβάδισμα με τον Μούσα Κονάτε. Ο Καγιόντε με παράλληλη πάρε - βάλε έστρωσε στον Σενεγαλέζο φορ και αυτός από κοντά έκανε το 3-2, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ