ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καίγεται" για τις αποχωρήσεις ο Μπέντο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΟΣΦΠ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΟΣΦΠ - ΚΕΡΚΥΡΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέντο έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους εδώ και πολύ καιρό ότι αυτό που προέχει, είναι να "αδειάσει" το ρόστερ. Η πρόθεση της διοίκησης ως προς την ενίσχυση και η διάθεση να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για να βοηθήσει.

Τα είπαν οι Μπέντο, Μοντέστο και Βρέντζος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μία... εθιμοτυπική συνάντηση. Μία συζήτηση που γίνεται σχεδόν σε καθημερινή βάση στο Ρέντη, το οποίο ο Βρέντζος επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στη διοίκηση γνωρίζουν ότι η προετεραιότητα του Πορτογάλου τεχνικού δεν είναι άλλη από το να “αδειάσει” το ρόστερ. Έχει καταντήσει... κουραστικός να το λέει συνεχώς, το έχει πει και δημοσίως δύο-τρεις φορές και η αλήθεια είναι ότι μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν προσπάθειες για να απεμπλακούν οι “ερυθρόλευκοι” κυρίως από τα συμβόλαιο των Μανιάτη και Σιόβα.

Και για τους δύο κάτι υπάρχει. Για τον Σιόβα ακούγεται η Μπέτις και ομάδα από το Νησί (Αγγλία ή Σκωτία). Για τον Μανιάτη η Κύπρος (ΑΠΟΕΛ), η Αυστρία (Στουρμ Γκρατς) και το Βέλγιο. Θα ήθελαν στον Ολυμπιακό να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους δύο στο πρώτοτ δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Πάμε τώρα στα της ενίσχυσης των “ερυθρολεύκων”. Και... τυφλός βλέπει ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν στόπερ – ηγέτη. Δεν χρειάζεται να κάτσουν να το συζητήσουν η διοίκηση με τον Μπέντο. Το γνωρίζουν και οι δύο. Πώς έχουν τα δεδομένα, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό;

ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εδώ και μέρες έχει διαρρεύσει ότι η διοίκηση θα ψαχτεί για στόπερ. Ο Μπέντο μπορεί να μην... πεθαίνει, από την άποψη ότι ποσοτικά είναι γεμάτος ο Ολυμπιακός, αλλά μην ξεχνάμε ότι τον Γενάρη θα λείπει ο Ντα Κόστα στο Κόπα Άφρικα. Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως ισχυρίζεται ότι τον Φλεβάρη θα επιστρέψει ο Μαροκινός και έτσι θα έχει να διαχειριστεί τους Μποτία, Ντα Κόστα, Βιάνα, Ρέτσο και τον καινούριο. Ο Ρέτσος βέβαια πάει να καθιερωθεί ως αριστερό μπακ, αλλά μέσα στον Γενάρη θα τον δούμε αρκετές φορές στο κέντρο της άμυνας ελέω της παρουσίας του Ντα Κόστα στα γήπεδα της Γκαμπόν.

Ακόμα και για επιθετικό γίνεται λόγος στη διοίκηση, όπως και για αριστερό μπακ. Είναι μία κατάσταση “βλέποντας και κάνοντας”. Αν προκύψει δηλαδή κάτι το εξαιρετικό, θα κάνουν κίνηση οι Πειραιώτες. Ειδικά για το θέμα του στόπερ, δεν πρόκειται να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή για το “θεαθήναι” και για να περάσουν το μήνυμα στον κόσμο ότι “πήραμε στόπερ”. Αν πάρουν κεντρικό αμυντικό, θα πάρουν επειδή θα είναι 100% σίγουροι ότι θα αποτελέσει τον στόπερ – ηγέτη.

Πώς θα βρεθεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μέσα στον Γενάρη που είναι μία εξαιρετικά δύσκολη μεταγραφική περίοδος και δεν βρέθηκε ολόκληρο καλοκαίρι; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα... Το θέμα είναι ότι στο λιμάνι θα έχουν ανοικτές τις κεραίες τους.

Εν κατακλείδι, αυτό που προέχει για τον Μπέντο είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα να τελειώνει η ιστορία με τις αποχωρήσεις, με τους Μανιάτη, Σιόβα, Ζντιέλαρ, Βούρο και Τσιμίκα να είναι οι υποψήφιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού και επιθετικός
Τα "είδε όλα" ο Μπέντο την τελευταία εβδομάδα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ