ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Και τι έγινε...

Και τι έγινε...
Κοτταράς, Χαϊδάρι, ΑΕΚ

"Και τι έγινε που αποκλείσαμε την ΑΕΚ" δηλώνει στο SPORT 24 ο Δημήτρης Κοτταράς

Ο "κήπερ" του Χαϊδαρίου, όπως αποκαλύπτει στο SPORT 24 απλά: " Είχα μελετήσει λίγο κάποιες συνήθειες των αντιπάλων παικτών. Σκονάκι δεν είχα πάρει και δεν χρειάστηκε. Απλά με κάποιες γνώσεις από παρακολούθηση, επέλεξα το που θα πέσω.

Μη γελιόμαστε όμως. Μόλις ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη της παράτασης και δεν υπάρχει νικητής, ουσιαστικά η δουλειά του τερματοφύλακα κάπου έχει τελειώσει

"! μας λέει και μας ξαφνιάζει, αλλά εξηγεί:

" Από εκεί και πέρα, μπορείς να γίνεις απλά ήρωας από το τίποτα. Οι υπόλοιποι παίκτες τρέχουν πάνω κάτω 120 λεπτά και οι τερματοφύλακες πιάνουν 1-2 πέναλτι και τους αποθεώνουν" λεει με κυνισμό ο πορτιέρο του Χαϊδαρίου που δίνει ρεσιτάλ και στις δηλώσεις:

" Και τι έγινε που αποκλείσαμε την ΑΕΚ, να τρελαθούμε τελείως; Μα εδώ μας περιμένει ντέρμπι με τον Αγροτικό Αστέρα που πρέπει να πάρουμε πάση θυσία. Ξέρουμε ότι με την πρόκριση επί της μεγάλης αντιπάλου μας, δεν πήραμε και το πρωτάθλημα στη β’ εθνική. Δεν ξεχνάμε επίσης ότι ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και δεν αποπροσανατολιζόμαστε" συνεχίζει και εξηγεί εκ νέου:

" Είμαστε πέντε παιχνίδια αήττητοι και χωρίς να έχουμε δεχτεί γκόλ. Τον κόουτς και τα παιδιά, αυτό μας ικανοποιεί που παίξαμε σε ένα ακόμα ματς, όπως πρέπει. Μην ξεχνάμε ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όλα ξεκινούν από την άμυνα και μακάρι να το καταλάβαιναν και οι ομάδες μας στην Ευρώπη.

Η Ιταλία πήρε παγκόσμιο κύπελλο, αφού δέχτηκε μόλις δύο γκολ, το ένα από πέναλτι και το άλλο αυτογκόλ. Η άμυνα είναι τα πάντα και αυτή είναι που δίνει τις νίκες. Μεγάλη υπόθεση να ξέρεις να αμύνεσαι σωστά.

Η ομάδα μας λειτούργησε υποδειγματικά και εγώ ξέρω ότι μόλις μείναμε με εννέα, τότε ήταν που ο αντίπαλός μας δεν έκανε ευκαιρία, με εξαίρεση μια στο 120’ από δική μου κακή εκτίμηση, απόρροια και της κούρασης. Αυτό το γεγονός ότι λειτουργήσαμε το ίδιο και με 11 και με 10 αλλά και με 9 παίκτες είναι το μεγαλύτερο κέρδος

".

Όσο για την ΑΕΚ ; " Παραμένει μεγάλη ομάδα, απλά αυτή είχε το άγχος και εμείς το έξτρα κίνητρο. Αλήθεια τι κίνητρο να έχει η ΑΕΚ για να νικήσει το Χαϊδάρι. Αντίθετα έχει μεγάλο άγχος να μην την πάθει και αυτό μόνο υπέρ μας λειτούργησε» καταλήγει ο ήρωας του Χαϊδαρίου, έστω και στο Αιγάλεω".

Υ.Γ. Από εκεί ψηλά, χθες είδε το παιχνίδι, ο αείμνηστος και αγαπημένος μας, Τάκης Χαραλαμπίδης. Γέννημα θρέμμα Χαϊδαριώτης, αλλά και λάτρης της μεγάλης ΑΕΚ ο μεγάλος δημοσιογράφος που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή πριν λίγα χρόνια.

Οι δύο μεγάλες του αγάπες (μετά την οικογένειά του) τα έδωσαν όλα και το χαμόγελο στα χείλη του κύριου Τάκη (όπως τον αποκαλούσαμε) ήταν εμφανές. " Είναι σίγουρο ότι μας είδε από εκεί πάνω και χάρηκε" μας είπε και ο Δημήτρης Κοτταράς που είχε ακούσει και αυτός για την αγάπη του Τάκη για το Χαϊδάρι.













TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ