ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς και Πέτροβιτς για τον άξονα

Μιλιβόγεβιτς και Πέτροβιτς για τον άξονα

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς της Άντερλεχτ, αλλά και του Ράντοσαβ Πέτροβιτς της Γκεντσλερμπιρλιγκί, εφόσον η Λεβάντε δεν λογικευτεί στις απαιτήσεις της για τον Παπακουλί Ντιοπ.

Ο χρόνος κυλάει και δεν είναι σύμμαχος του Ολυμπιακού, καθώς την Δευτέρα (1/9) κλείνει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού και οι "ερυθρόλευκοι" αναζητούν εναγωνίως ένα παίκτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Παπακουλί Ντιοπ είναι ψηλά στις προτιμήσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ και ο Σενεγαλέζος επιθυμεί να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού. Η Λεβάντε έχει μυριστεί... αίμα και πατώντας πάνω στην επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν εγείρει συνεχώς καινούργιες απαιτήσεις.

Οι Πειραιώτες έχουν εκνευριστεί καθώς την στιγμή που φαίνεται να βρίσκουν άκρη με την διοίκηση της ισπανικής ομάδας, αυτή ζητάει συνέχεια και κάτι διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός ωστόσο δεν έχει χρόνο για παιχνίδια και ήδη εξετάζει εναλλακτικές περιπτώσεις.

Μια από αυτές είναι και του Λούκα Μιλιβόγεβιτς της Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι αγόρασαν το 2013 τον ταλαντούχο κεντρικό μέσο από τον Ερυθρό Αστέρα, που από το 2012 έπαιζε στην Εθνική Σερβίας. Είναι 23 ετών (7/4/1991), δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται τόσο ως "8άρι" (φυσική του θέση), όσο και σαν ανασταλτικός χαφ.

Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 22 συνολικά εμφανίσεις με την Άντερλεχτ, για όλες τις διοργανώσεις και έχει συμβόλαιο έως το 2018. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Νάπολι του Ράφα Μπενίτεθ.

Η άλλη περίπτωση που εξετάζουν στο Λιμάνι είναι αυτή του Ράντοσαβ Πέτροβιτς. Ενός ανασταλτικού μέσου που απασχολούσε τον Ολυμπιακό από την εποχή που αγωνιζόταν στην Παρτίζαν και μετέπειτα στην αγγλική Μπλάκμπερν.

Ο πανύψηλος (193 εκ.) Σέρβος αγωνίζεται κυρίως ως "6άρι" και λόγω καλής τεχνικής κατάρτισης μπορεί να παίξει και πιο προωθημένος. Ο 25χρονος (8/3/1989) άσος ανήκει στην Γκεντσλερμπιρλιγκί από τον Αύγουστο του 2012 και απαριθμεί 38 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Το συμβόλαιο του με τον τουρκικό σύλλογο εκπνέει το καλοκαίρι του 2015.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ