PREMIER LEAGUE

Και η Σίτι για τον Μπερμπάτοφ

Και η Σίτι για τον Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sun η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Μπερμπάτοφ

Μπορεί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να δηλώνει χαρούμενος στην Τότεναμ παρόλα αυτά όλοι ξέρουν ότι επιθυμεί να φύγει διακαώς, πολλές ομάδες ήθελαν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι ωστόσο παρέμεινε τελικά στο White Hart Lane, τώρα όμως φαίνεται να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον ίδιο και μια μεταγραφή μέσα στην Ιανουάριο μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο.
Μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φαίνεται να είναι και η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο άλλη μια προστέθηκε και δεν είναι άλλη από την συμπολίτισσα της Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα η Σίτι μοιάζει να είναι το φαβορί μιας και διαθέτει ήδη έναν Βούλγαρο ποδοσφαιριστή (Πετροφ) ο οποίος μάλιστα διατηρεί άριστη σχέση με τον Μπερμπάτοφ.

Ο Άλεξ Φέργκιουσον πρόσφατα δήλωσε ότι :” Δεν πιστεύω ότι θα κάνουμε κάποια μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο”, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά στην Σίτι τον επιθετικό της Τότεναμ.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είπε ότι η ομάδα του ψάχνει για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθήσουν έτσι ώστε να καταφέρουν να κάνουν τον μεγάλο κόλπο, και να βγουν μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Πάντως με ένα ποσό κοντά στα 20 εκ. ευρώ είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Μπερμπάτοφ να αλλάζει φανέλα.




TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ