ΠΑΟΚ

Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Μπόλονι

Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Μπόλονι

Προπονητής του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Λάζλο Μπόλονι καθώς έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας το μεσημέρι της Πέμπτης. Στις 14:30 η παρουσίαση του στα γραφεία της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι και επίσημα προπονητής του ΠΑΟΚ, αφού έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα ξεκινήσει αμέσως τη δουλειά.

Μάλιστα η παρουσίαση του θα γίνει την Πέμπτη στις 14:30 το μεσημέρι, λογικά, στα γραφεία της Τούμπας όπου θα ανακοινώσει και το πλάνο του για την ανανέωση του ρόστερ.

Το όλο σίριαλ δεν κράτησε πολλές μέρες, αν και ο Μπόλονι βρέθηκε μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν όμως τον "έφαγε" ο Μπερέτα, αφού οι άνθρωποι του Δικέφαλου βρήκαν στο πρόσωπο του το προφίλ του τεχνικού που έψαχναν.

Ο Λάζλο Μπόλονι στο παρελθόν έκανε στους πάγκους των: Νανσί, Σπόρτινγκ, Ρεν, Μονακό, Αλ Τζαζίρα (!), Αλ Γουάντα, Λανς και στην Εθνική ομάδα της Ρουμανίας.

Στην καριέρα του μετρά τρία πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα ως προπονητής, ενώ υπήρξε μεγάλη μορφή του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Την Τετάρτη αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μπόλονι ανακοινώθηκε, αλλά ως προφορική συμφωνία: "Επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον κ. Μπόλονι για τα επόμενα δύο χρόνια. Αύριο (9/6) θα υπογραφούν συμβόλαια και θα παρουσιαστεί"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ