EURO

Κ19 Ελλάδα - Σερβία 3-3: Αντίο με ισοπαλία και καλή εμφάνιση

Η Εθνική Νέων στο ματς με την Πορτογαλία
Η Εθνική Νέων στο ματς με την Πορτογαλία PRINT SCREEN

Η Εθνική Νέων αποχαιρέτησε την Elite Round με ισοπαλία 3-3 με τη Σερβία και μια καλή εμφάνιση στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική. Δύο γκολ ο Αλεξίου και ένα ο Καλοσκάμης για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Με ισοπαλία κόντρα στη Σερβία 3-3 και καλή εμφάνιση αποχαιρέτησε την Elite Round η Εθνική Νέων. Η ομάδα του Τάσου Θέου που ήταν ήδη αποκλεισμένη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 κατάφερε με δύο γκολ του Αλεξίου και ένα του Καλοσκάμη να γυρίσει το παιχνίδι και να προηγηθεί με 3-2 αλλά δέχτηκε ένα τέρμα στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-3.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη 3-3 με την αντίστοιχη της Σερβία για την 3η αγωνιστική της Elite Round του EURO U-19. To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανέτρεψε το προβάδισμα της Σερβίας από 0-2 σε 3-2 αλλά στο 89' δέχτηκε την ισοφάριση.

Η Σερβία προηγήθηκε με προβάδισμα 2 γκολ, αρχικά στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Σεραφίμοβιτς από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στάνκοβιτς και στη συνέχεια στο 48ο με πλασέ του Σίβιτς από τη μεγάλη περιοχή. Στο 59' ο Αλεξίου με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελίτσκοβιτς.

Η Εθνική ισοφάρισε στο 72' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλοσκάμη και ανέτρεψε το σκορ με κεφαλιά του Αλεξίου στο 78'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σίβιτς με κεφαλιά στο 89ο λεπτό με το 2ο προσωπικό του γκολ.

Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Καρακασίδης, Γεωργιάδης (61' Λιατσικούρας), Κάτρης, Αλεξίου, Δεληγιάννης, Κοντούρης, Μπάκουλας, Ανδρικόπουλος (46' Κωστούλας), Καλοσκάμης, Γκούμας (61' Πασαχίδης), Γκιτέρσος.

Σερβία (Ράντοβαν Κριβόκαπιτς): Βελίτσκοβιτς, Ντέκιτς, Βασίλιεβιτς, Σεραφίμοβιτς, Μιρόσαβιτς, Στάνκοβιτς, Πέτροβιτς (63' Μλαντένοβιτς), Άλεξιτς (54' Μπούκινατς), Μιγιάτοβιτς (63' Λούκοβιτς), Σρέμσεβιτς (68' Μίρσεβιτς), Σίβιτς.

Στην άλλη αναμέτρηση του 4ου ομίλου η Δανία επικράτησε 2-0 της Πορτογαλίας και προκρίθηκε στην τελική φάση του U-19 EURO 2024".

1η αγωνιστική

  • Σερβία - Δανία 1-3
  • Πορτογαλία - Ελλάδα 2-1

2η αγωνιστική

  • Δανία - Ελλάδα 2-1
  • Πορτογαλία - Σερβία 4-1

3η αγωνιστική

  • Δανία - Πορτογαλία 2-0
  • Ελλάδα - Σερβία 3-3
TAGS EURO ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ