STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ17 Άρης - Ολυμπιακός: Τρομερό fair play του Λίγδα, έβγαλε τη μπάλα πλάγιο άουτ ενώ έβγαινε τετ α τετ καθώς είδε να τραυματίζεται ένας αντίπαλος του

Το fair-play του Λίγδα στο Άρης - Ολυμπιακός Κ17
Το fair-play του Λίγδα στο Άρης - Ολυμπιακός Κ17 PRINT SCREEN

Άρης και Ολυμπιακός Κ17 διεκδικούν ένα εισιτήριο στον τελικό του πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν έπαιξε ρόλο για τον εξτρέμ των "ερυθρόλευκων", Χρήστο Λίγδα, ο οποίος τήρησε το fair play και δεν εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Θωμά Μαγή στο 35' της αναμέτρησης και ενώ θα μπορούσε να βγει τετ α τετ με τον γκολκήπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το αποτέλεσμα έχει συνήθως μικρή σημασία όταν μιλάμε για παιδιά 15-17 και 19 ετών. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο εξτρέμ του Ολυμπιακού Χρήστος Λίγδας στο 35' της αναμέτρησης.

Ο Θώμας Μαγής, στόπερ του Άρη, έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά δεν πάτησε καλά, του γύρισε το γόνατο και ο Λίγδας πήρε τη μπάλα αλλά αντί να βγει τετ α τετ πέταξε τη μπάλα πλάγιο άουτ και σταμάτησε τη φάση για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον νεαρό στόπερ.

Μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο μπήκε τόσο το ιατρικό τιμ της ομάδας του Άρη όσο και αυτό του Ολυμπιακού με σκοπό να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο τραυματισμός του Μαγή στο Άρης - Ολυμπιακός Κ17
Ο τραυματισμός του Μαγή στο Άρης - Ολυμπιακός Κ17 PRINT SCREEN
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ