STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ17 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-1: Ένα γκολ ήταν αρκετό στον Δικέφαλο, στον τελικό της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Καλαϊτσίδης του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει το γκολ επί της ΑΕΚ στον ημιτελικό του Final Four Κ17
Ο Καλαϊτσίδης του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει το γκολ επί της ΑΕΚ στον ημιτελικό του Final Four Κ17 EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four στο Κ17 και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (11/6) όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ένα γκολ του Καλαϊτσίδη στο 57' της αναμέτρησης ήταν αρκετό στον ΠΑΟΚ ώστε να του δώσει τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 που θα διεξαχθεί την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό ο οποίος νωρίτερα είχε κερδίσει τον Άρη με 2-0.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, έχασε ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Το κατάφερε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 57' με τον Καλαϊτσίδη.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, το πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν το κατάφερε με το 1-0 να μένει και τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη.

Οι κιτρινόμαυροι μάλιστα έπαιζαν από το 74' με παίκτη λιγότερη καθώς ο Μπούσιος είδε χωρίς λόγο δεύτερη κίτρινη κάρτα με τον διαιτητή να θεωρεί πως έκανε θέατρο αν και ο παίκτης της ΑΕΚ δέχτηκε την πίεση του αντιπάλου του.

ΑΕΚ: Αναργύρου, Μπούσιος, Μαρκόπουλος, Ψαρόπουλος, Τσαραμανίδης (89' Παπαζήσης), Ντάνι, Ράπτης, Σαρρής, Παλαιολόγου, Καλιμάτσης, Ελέζι.

ΠΑΟΚ: Τσιντσόλης (39' Μπελερής), Κούπενος, Πολυκράτης, Πανικίδης, Αβράμπος, Σνάουτσερ, Τσομπάνης, Καλαϊτσίδης, Χατσίδης, Παπαγεωργίου, Ντούνγκα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ