EUROPEAN SUPER LEAGUE

JP Morgan για European Super League: "Δεν εκτιμήσαμε σωστά την κατάσταση, πήραμε το μάθημα"

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Βινίσιους Ζούνιορ στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα
Ο Λιονέλ Μέσι και ο Βινίσιους Ζούνιορ στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Σε παραδοχή του λάθους να βγει μπροστά και να χρηματοδοτήσει το ποδοσφαιρικό πρότζεκτ των 12 ομάδων για τη δημιουργία της European Super League, προχώρησε μέσω γραπτής δήλωσης ο αμερικανικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός JP Morgan.

H European Super League έπαψε να υφίσταται ως δυνατή οντότητα από την Τετάρτη όταν και αποχώρησαν από αυτήν τα 10 από τα 12 ιδρυτικά μέλη της, ενώ όσο περνάει ο χρόνος τόσο ο συγκεκριμένος συνασπισμένος αποδυναμώνεται.

Ένα μάλιστα από τα βασικά του στηρίγματα, η JP Morgan που είχε να αναλάβει να χρηματοδοτήσει την κίνηση προσφέροντας από 4 μέχρι 6 δισεκατομμυρία ευρώ, προχώρησε σε mea culpa την Παρασκευή.

"Εκτιμήσαμε λανθασμένα την αποδοχή αυτού του εγχειρήματος στον ευρύτερο κόσμο του ποδοσφαίρου και τον αντίκτυπο που θα είχε στο μέλλον.

Πήραμε το μάθημα", αναφέρει ο αμερικανικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός μέσω σχετικής δήλωσης που δόθηκε στη δημοσιότητα από εκπρόσωπό του, αναφορικά με τις συνταρακτικές εξελίξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από την περασμένη Κυριακή (18/4) και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 /Manu Fernandez/Associated Press

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE UEFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΣΕΛΣΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΤΕΝΑΜ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ