CHAMPIONS LEAGUE

Γκιουντογκάν: "Μπορούμε να μιλήσουμε για το νέο φορμάτ του Champions League;"

Ο Γκουντουγκάν έχει σκοράρει κόντρα στην Τότεναμ και πανηγυρίζει
Ο Γκουντουγκάν έχει σκοράρει κόντρα στην Τότεναμ και πανηγυρίζει 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ιλκάι Γκιουντογκάν με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εξέφρασε τους προβληματισμούς του για το νέο Champions League και τα περισσότερα παιχνίδια.

Στην σκιά των εξελίξεων της European Super League την Δευτέρα (19/4) η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA ψήφισε για το νέο φορμάτ του Champions League των 36 ομάδων, το οποίο θα μπει σε ισχύ από το 2024.

Ο Ιλκάι Γκιουντογκάν με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πήρε θέση για το νέο Champions League. Συγκεκριμένα αναφέρεται σε αυτό σαν το λιγότερο κακό σε σχέση με την European Super League, ενώ τονίζει ότι κανείς δεν σκέφτεται τους ποδοσφαιριστές, αφού τα παιχνίδια ολοένα και αυξάνονται.

"Με όλα αυτά που γίνονται με την European Super League, μπορούμε να μιλήσουμε για το φορμάτ του νέου Champions League; Όλο και περισσότερα παιχνίδια και κανένας δεν σκέφτεται τους ποδοσφαιριστές; Το νέο φορμάτ του Champions League είναι απλά το λιγότερο κακό σε σχέση με την Super League" ανέφερε στο μήνυμα του ο Γκιουντογκάν.

Μάλιστα, ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει τονίζοντας ότι το Champions League λειτουργεί σωστά στη μορφή που βρίσκεται τώρα: "Το φορμάτ του Champions League λειτουργεί μία χαρά τώρα, γι' αυτό είναι και η πιο διάσημη διοργάνωση στον κόσμο. Για τους παίκτες, αλλά και για τους φιλάθλους".

Photo credits: © 2021 Rui Vieira/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE UEFA EUROPEAN SUPER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ