ΑΡΗΣ

Ίβιτς: "Θα μας βοηθήσει πολύ ο Αμορόζο"

Ίβιτς: "Θα μας βοηθήσει πολύ ο Αμορόζο"
Ιβιτς

Για την νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, τους στόχους του Άρη και την χρησιμότητα της μετεγγραφής του Αμορόζο μίλησε ο Ίβιτς

"Παίξαμε καλά εναντίον του Πανιωνίου, ενώ μας βοήθησε το γεγονός ότι πετύχαμε γρήγορα το πρώτο γκολ.
Αυτό βοήθησε την ψυχολογία ολόκληρης της ομάδας κι εξάλλου, έχω πει κι άλλη φορά ότι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου",
τόνισε αρχικά ο Ίβιτς για την νίκη επί του Πανιωνίου ενώ όσον αφορά τα τρία γκολ δήλωσε: "Τα τρία γκολ έχουν σημασία γιατί δείχνουν ότι ο Άρης δημιουργεί ευκαιρίες και αυτό το δείχνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Εκτός όμως από αυτά, η ουσία είναι οι βαθμοί από τις νίκες", για να επισημάνει πως:

"Γνωρίζω ότι έχουμε κερδίσει περισσότερους βαθμούς μακριά από την έδρα μας, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι πολλές ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο μας για να αμυνθούν. Επίσης, είναι σημαντικός λόγος ότι έχουν έρθει όλες οι πολύ δυνατές ομάδες που ήταν και τυχερές, όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ", και πρόσθεσε:

"Στο δεύτερο γύρο θα είμαστε καλύτεροι, θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς από τους εντός έδρας αγώνες αφού είναι συνολικά οκτώ ενώ θα δώσουμε μόνο έξι αγώνες μακριά από το γήπεδο μας".



Όσο για τον στόχο του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League ο Σέρβος μέσος των "κιτρίνων" είπε: "Ο στόχος του Άρη είναι να φτάσουμε στο πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πρώτα από όλα είναι να μπούμε στην πεντάδα των πλέι-οφ και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, πράγμα που ο Άρης μπορεί να το κάνει.

Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μέχρι τα πλέι-οφ, και θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να καταταχθούμε κοντά ή ανάμεσα στις τρεις ομάδες της πρωτεύουσας. Νομίζω ότι αν δεν είχαμε τους αγώνες για το κύπελλο UEFA θα ήμασταν σε καλύτερη θέση, θα είχαμε 5-6 βαθμούς περισσότερους, αλλά η πορεία που κάναμε ήταν πάρα πολύ καλή".





Κι όσο για το Κύπελλο Ελλάδος ο Ίβιτς είπε: "Όσον αφορά στο κύπελλο, περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι μας όταν γίνει η κλήρωση και θεωρώ ότι μπορούμε να προχωρήσουμε κι έχουμε πιθανότητες να φτάσουμε μέχρι και την τελική φάση της διοργάνωσης".



Τέλος για τις μεταγραφικές κινήσεις που προχώρησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην περίοδο του Ιανουαρίου και ειδικά αυτή της απόκτησης του Βραζιλιάνου Αμορόζο ο Ίβιτς τόνισε πως: "Ο Άρης ενισχύεται και θα ενισχυθεί κι άλλο. Ο Αμορόσο είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Μόλις έρθει και παίξει θα δούμε σε πόσο καλή κατάσταση είναι και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ