ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Έχουμε ξυπνήσει"

Ίβιτς: "Έχουμε ξυπνήσει"
INTIME SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί νέο ξεκίνημα, αφού.

Για το ματς με τον Εργοτέλη: " Μεγάλη σημασία έχει το αποτέλεσμα, είναι καλό για την ψυχολογία μας. Ξέρετε καλά ότι δεν είχαμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, δεν πήραμε αυτά που θέλαμε. Στα τελευταία τρία παιχνίδια παίζουμε καλύτερα, έχουμε ξυπνήσει, κάνουμε νέο ξεκίνημα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τον καλό μας εαυτό. Σημασία έχει η νίκη. Σημασία έχει κάποιες φορές που δεν παίζεις καλά να κερδίζεις".

Για τις αλλαγές προπονητών στην ομάδα: " Αυτή η ομάδα έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές. Γνωρίζουμε να παίζουμε μπάλα. Λογικό, όμως, είναι με τόσες πολλές αλλαγές να επηρεαζόμαστε. Σιγά σιγά βρίσκουμε ρυθμό".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ λαμβάνει μέρος σε τρεις διοργανώσεις: " Παίρνουμε μέρος σε τρεις διοργανώσεις. Έχουμε τραυματίες και όσο πιο γρήγορα, αυτοί, επανέρχονται, τόσο καλύτερα. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Τους περιμένουμε, μακάρι να μπούνε γρήγορα όλοι στις προπονήσεις".

Ο Γιώργος Φωτάκης στάθηκε στην σημαντικότητα της νίκης επί του Εργοτέλη, αλλά και στην συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων του "Δικέφαλου".

" Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι και η κούραση μας ήταν εμφανής. Ήρθαμε να κερδίσουμε, κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Εμείς παίζουμε σε κάθε ματς για να κερδίσουμε. Είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε γκολ και τα καταφέραμε. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας που είναι δύσκολη. Έρχεται το ματς με την Βιγιαρεάλ που είναι μία μεγάλη ομάδα και πολύ δύσκολη αντίπαλος".

Για τον παράγοντα τύχη
: " Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλει τύχη. Σε άλλα ματς δεν είχαμε τύχη και χάναμε σήμερα είχαμε τύχη. Πήραμε αυτοπεποίθηση και δύναμη για την συνέχεια με το σημερινό αποτέλεσμα".

Στην προσωπική του απόδοση μετά τον τραυματισμό του, αλλά και στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος:

Για τον τραυματισμό του
: " Είμαι καλά. Ξεπέρασα τον τραυματισμό μου, έλειψα από δύο παιχνίδια και τώρα είμαι καλά".

Για το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ: " Δύσκολο παιχνίδι με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Όταν αγωνίζεσαι με τέτοιες ομάδες πρέπει να τα δίνεις όλα για τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ