ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE / ΠΑΝΗΓΥΡIΚΟ ΙΒΙΤΣ
Ίβιτς-Μουσλίμοβιτς-ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει το παιχνίδι του και στο "Καραϊσκάκη" και ότι θα πάει για τη νίκη, όπως κάνει σε κάθε ματς, εξέφρασε ο Βλάνταν Ίβιτς

Κι αν η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού της ομάδας πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα το μυαλό των ποδοσφαιριστών της βρισκόταν σε αυτό από το βράδυ του Σαββάτου. Ακριβώς μετά την λήξη του νικηφόρου παιχνιδιού του γηπέδου της Τούμπας με τον Πανιώνιο.
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έκανε λόγο ότι είναι έτοιμος να σκοράρει και στο Στάδιο Καραϊσκάκη ενώ ο Ματίας Βερόν μίλησε για τελικό.

«Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα και παντού για τη νίκη», τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport ο Βλάνταν Ίβιτς αναφερόμενος στην λογική του φετινού ΠΑΟΚ ενώ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό επισήμανε ότι: «Το ματς με τον Ολυμπιακό έχει πλέον τη μορφή ενός ντέρμπι κορυφής. Έχουμε μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάμε στο Καραϊσκάκη να πάρουμε βαθμούς».

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ολυμπιακό παραμένοντας αήττητη μετά την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League λέγοντας ότι: «Είμαστε αήττητοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και μετά από το ματς με τον Ολυμπιακό παρότι ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή μέσα στην πολύ δυνατή έδρα του».

Κι όσο για το πώς αναμένεται να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Στάδιο Καραϊσκάκη; «Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας κυνηγώντας τη νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια. Δεν φοβόμαστε κανέναν και παντού πηγαίνουμε για τη νίκη. Το πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός δε χρειάζεται να το πω εγώ. Το ξέρει όλος ο κόσμος».

Από την πλευρά του ο Φίλιππος Δάρλας δήλωσε ότι: «Κρατάμε την νίκη μας επί του Πανιωνίου και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που πήραμε και πλέον κοιτάμε μπροστά όπου υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με στόχο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Από αγωνιστικής πλευράς ο Σάντος αναμένεται να έχει στην διάθεση του για το ντέρμπι της Κυριακής και τον Παντελή Κωνσταντινίδη ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα επαναφέρει στην βασική του ενδεκάδα τον Πάμπλο Γκαρσία.

Κάτι που δεν είχε συμβεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο για το λόγο ότι ο Ουρουγουανός προερχόταν από τραυματισμό και προτιμήθηκε να μπει ως αλλαγή.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ