ΑΕΚ

Ίβιτς σε παίκτες: "Σας είπα να βγάλετε εγωισμό, αλλά φάγατε και τρίτη σφαλιάρα"

Ο Ίλια Ίβιτς προχωράει στα Σπάτα για την πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ
Ο Ίλια Ίβιτς προχωράει στα Σπάτα EUROKINISSI SPORTS

Έξαλλος ήταν ο Ίλια Ίβιτς μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης να τονίζει στους παίκτες, ότι έφαγαν τρίτη σφαλιάρα μετά από την Ευρώπη.

Αρκετή συζήτηση περιείχε η προπόνηση της Δευτέρας (7/12) στην ΑΕΚ μετά από την ήττα από τον Παναθηναϊκο με 2-1 στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς, μίλησε με αρκετά σκληρή γλώσσα προς τους παίκτες, υπενθυμίζοντας τους ότι τους είχε πει μετά τον αποκλεισμό από την Μπράγκα να βγάλουν αντίδραση, αντ' αυτού έφαγαν και μία τρίτη σφαλιάρα.

"Φάγαμε πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δύο σφαλιάρες στην Ευρώπη. Σας μίλησα μετά την Μπράγκα ότι έρχεται ντέρμπι και να βγάλετε εγωισμό, αλλά φάγατε και τρίτη σφαλιάρα" ανέφερε ο Ίβιτς στους ποδοσφαιριστές του.

Στη συνέχεια ο Μάσιμο Καρέρα ζήτησε να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του ζητώντας τους και την άποψη τους για το τι φταίει στην ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια, με τους παίκτες να απαντούν ότι δεν έχουν σαφή εικόνα.

Αυτό που προέκυψε από τη συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές είναι ένας ξεκάθαρος προβληματισμός αρκετών εξ αυτών για το ρόλο που έχουν στο γήπεδο και ειδικά για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα αμύνεται. Γεγονός το οποίο έρχεται να προστεθεί σε αυτό που γράψαμε στο Sport24.gr την Δευτέρα και σύμφωνα με το οποίο, η δουλειά στον τακτικό τομέα δεν είναι επαρκής και σαφής.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Έλντερ Λόπες, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ