ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβανσιτς: Η ομάδα έχει χαρακτήρα

Ιβανσιτς: Η ομάδα έχει χαρακτήρα
Ίβανσιτς

Για τον χαρακτήρα που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός αλλά και πολλά ακόμα θέματα, μίλησε στο "ΠΑΟ news" ο Ιβανσιτς

-Πως είσαι; Καλά;

-Ναι είμαι καλά. Τέλεια!

-Μιλάς ελληνικά, έχει μάθει καθόλου τη γλώσσα;


Ναι, έκανα μερικά μαθήματα και προσπαθώ να μάθω. Είναι πολύ δύσκολο για μένα αλλά μπορώ να ανταλλάξω μερικές κουβέντες με τους συμπαίκτες μου και θα μάθω περισσότερα στο μέλλον.


-Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πως πήρες την απόφαση να έρθεις στον Παναθηναϊκό και πολύς κόσμος αναρωτιέται πως ένας παίκτης της δικής σου αξίας δίνεται ως δανεικός από την προηγούμενη ομάδα του;

Το χειμώνα του 2006 πήγα στην Σαλσμπουργκ έχοντας μεγάλες προσδοκίες, κάνοντας μία νέα αρχή. Ήμουνα για οχτώ χρόνια παίχτης της Ραπίντ Βιέννης και ήθελα να κάνω κάτι καινούργιο. να δοκιμάσω κάτι νέο. Έτσι πήγα εκεί (Σαλτσμπουργκ) και ο προπονητής Κουρτ Γιάρα είχε μεγάλες προσδοκίες από μένα. Έπαιξα μέχρι το καλοκαίρι σε πολλούς αγώνες και όλα ήταν καλά. Τότε ήρθε τι δύδιμο Τραπατόνι και ο Ματέους που είχαν άλλο σύστημα και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα.

Προπονήθηκα πολύ σκληρά, αγόρασαν καινούργιους παίχτες, είχαν άλλες ιδέες και ήμουν πολύ απογοητευμένος με την κατάσταση. Μου μίλησαν και μου είπαν ότι είναι καλύτερα για μένα να φύγω να πάω σε άλλη ομάδα για να παίζω περισσότερο και ήμουν πολύ χαρούμενος που ο Χανς Μπάκε μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έρθω εδώ. Αποφάσισα μέσα σε 48 ώρες να έρθω στον Παναθηναϊκό. Και όταν μου τηλεφώνησε ξανά του είπα ότι θα το κάνω. Ήμουν βέβαιος για την απόφαση μου. να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ.



-Όταν σου έγινε η πρόταση τι ήξερες για την τωρινή σου ομάδα; Τι εικόνα είχες στο μυαλό σου, τι περίμενες και τι βρήκες σε αυτούς τους μήνες που είσαι εδώ;

Όταν μου τηλεφώνησε ο Χανς Μπάκε και μου είπε για τον Παναθηναϊκό, ήρθαν στο μυαλό μου πολλά πράγματα. Ότι είναι μεγάλη ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Τον παρακολούθησαν πολλές φορές να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν ήμουν ακόμα μικρό παιδί και έβλεπα τους αγώνες. ο Παναθηναϊκός έπαιζε σχεδόν κάθε χρόνο στο τσάμπιονς Λιγκ.

Αν έχεις αυτές τις αναμνήσεις για μία ομάδα τότε μπορείς να αποφασίσεις μέσα σε 48 ώρες για να γίνεις μέλος της γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα και κάνεις βήματα μπροστά στην καριέρα σου και όχι πίσω. Μπορείς να ωριμάσεις μαζί με την ομάδα, να ωριμάσεις και σαν προσωπικότητα.




-Άλλη πρόταση εκτός του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι για να πας σε άλλη ομάδα είχες;


Όχι τόσο ξεκάθαρη όσο του Παναθηναϊκού. Υπήρξαν μικρότερες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο έδειξε ο Παναθηναϊκός. Είναι όμορφο εκεί που έχεις προβλήματα με ένα τηλεφώνημα, να βλέπεις ότι μία ομάδα θέλει να παίξεις γι' αυτή και η απόφαση ήταν πολύ εύκολη. Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη επιλογή.


-Έχεις μια ιδιότυπη συμφωνία με την ομάδα καθώς πρόκειται για έναν διετή δανεισμό. Δεν είναι συνηθισμένο αυτό, καθώς συνήθως είναι για έναν χρόνο. Θα ήθελες να κλείσει από τώρα το θέμα της αγοράς η φιλοδοξία σου είναι μετά το Ευρωπαϊκό του 2008 σαν αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας να κάνεις ένα βήμα παραπάνω.


Ο δανεισμός είναι για ένα συν ένα χρόνο αρά η ομαδα θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες αν θα με κρατήσει και τον επόμενο χρόνο και να γίνει αυτό θα είμαι εδώ μέχρι το 2008. ο λόγος που ήθελαν την δυνατότητα ανανέωσης ήταν για να μείνω τουλάχιστον δύο χρόνια στην ομάδα, γιατί είχα κάνει ήδη πολλές αλλαγές και ήθελαν να σταθεροποιηθώ σε μία ομάδα για να ωριμάσω και όχι να αλλάζω κάθε έξι μήνες. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα.

Υπάρχει και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2008 και δεν ήθελα να αλλάξω πολλές ομάδες. Ήθελα να μείνω σε μία ομάδα και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν υπήρχε ρίσκο να μείνω τουλάχιστον δύο χρόνια εδώ. Όταν θα τελειώσει η περίοδος δανεισμού δεν έχω πρoβλημα να μείνω στον Παναθηναϊκό γιατί είμαι πολύ χαρούμενος εδώ.



-Από την αρχή που ήρθες στον Παναθηναϊκός έδειξες την ποιότητα σου, στην αρχή υπήρχε μια περίοδος που έχασες και τη θέση σου στην ενδεκάδα αλλά και να μην προσαρμόζεσαι απόλυτα. Τους τελευταίους δυο μήνες βλέπουμε έναν παίκτη που έχει την ίδια απόδοση και εντός και εκτός. Τι πιστεύεις ότι άλλαξε;

Ως παίχτης έχεις κατά την διάρκεια του χρόνου διακυμάνσεις στην απόδοση σου. Η γνώμη μου είναι πως με τον Χανς Μπάκε προπονητή έκανα καλό ξεκίνημα, μετά με τον Βέλιτς πέτυχα το πρωτο μου γκολ και μετά αλλάξαμε προπονητή. Για μένα το σύστημα άλλαξε, η προπόνηση άλλαξε και δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστώ.

Μετά από μερικές εβδομάδες έμαθα τον τρόπο που θέλει ο κ. Μουνιόθ να παίζουμε. Πως να βρίσκω την θέση μου στην ομάδα, πως να αγωνίζομαι, να δημιουργώ ευκαιρίες, να πετυχαίνω γκολ και νομίζω ότι τις τελευταίες εβδομάδες παίζω πολύ καλά. Τώρα καταλαβαίνω τον τρόπο που θέλει ο Μουνιόθ να παίζω και είμαι πολύ χαρούμενος τώρα.



- Ο κ. Μουνιόθ κυρίως σε χρησιμοποιεί σε ρόλο αριστερού χαφ. Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είσαι παίκτης ποιότητας θα μπορούσες να παίξεις και δεκάρι. Θα σου ταίριαζε αυτός ο ρόλο ή ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλεις εσύ ο ρόλος που έχεις τώρα στην ομάδα;


Έχω παίξει και στις δύο θέσεις πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια. Στις ομάδες που ήμουν έχω αγωνιστεί έξω αριστερά, άλλες φορές πιο μέσα, κάποιες φορές ως μέσος και έτσι έχω μάθει πως να παίζω σωστά σε κάθε θέση. Αλλά στην εθνική ομάδα και τώρα στον Παναθηναϊκό είναι αριστερά.

Νιώθω πολύ καλά σε αυτή την θέση και νομίζω ότι μπόρω να βοηθήσω την ομάδα από αυτή την θέση. Φυσικά δεν είμαι στενοχωρημένος που παίζω εκεί αλλά μπορώ να παίξω και πιο μέσα για μένα δεν υπάρχει διαφορά. Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις αλλά το πιο σημαντικο για μένα είναι να παίζω.



-Όταν ήρθες στον Παναθηναϊκό μάθαμε ότι στην Αυστρία σε φωνάζουν Μπέκαμ βάση της ικανότητας σου να εκτελείς εύστοχα φάουλ. Στον Παναθηναϊκός έχεις πετύχει ένα γκολ από στημένη φάση κόντρα στον ΠΑΟΚ σε ένα κρίσιμο ματς. Γιατί πιστεύεις ότι οι άλλες σου προσπάθειες δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένες;


Ναι, μερικές φορές είναι θέμα τύχης. Προσπαθώ να προπονούμαι στα απευθείας φουλ και μ΄ αρέσει η εκτέλεση τους. Θα δούμε. Ίσως τις επόμενες εβδομάδες και τα επόμενα χρόνια να σκοράρω πιο συχνά με αυτόν τον τρόπο.

Για μένα πάντως δεν είναι σημαντικό το να σκοράρω εκτελώντας φουλ. Το σημαντικό είναι να βάζω γκολ και να κερδίζει η ομάδα μου...θα δούμε. Εγώ πάντως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω να βάζω πιο συχνά γκολ από απευθείας χτύπημα φουλ.



-Στην Αυστρία είσαι πολύ διάσημος παίκτης όπως έχουμε μάθει στην Ελλάδα και όντως ισχύει το προσωνύμιο που σου έχουν δώσει;


Όχι. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι με αποκαλούν συχνά έτσι.(Μπέκαμ) δεν ξέρω τον λόγο. Ίσως για τον τρόπο που κινούμαι και παίζω μπάλα στο γήπεδο. Και όχι για το πώς είμαι εκτός γηπέδου. Δεν πάω σε πάρτι με κοπέλες.

Δεν ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Με νοιάζει να παίζω μπάλα. Δεν θέλλω να είμαι στις σελίδες των εφημερίδων. Θέλω μια ήσυχη οικογενειακή ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό και όχι στο «Lifestyle» μου ή στο τι γράφουν οι εφημερίδες.




-Περιμένεις και παιδί τώρα όπου να’ ναι θα γεννηθεί στην Ελλάδα ή την Αυστρία;


Στην Ελλάδα. Γύρω στις 20 Απριλίου θα γεννήσει η γυναίκα μου.


-Από τα γκολ που έχεις πετύχει μέχρι τώρα στην Ελλάδα κατά την άποψη σου ποιο ήταν το πιο δύσκολο και πιο το πιο σημαντικό;


Είναι δύσκολο να πω. Νομίζω ότι κάθε γκολ είναι σημαντικό. Γιατί βοηθάς την ομάδα σου και είναι και καλό για την ψυχολογία του παίκτη, για την αυτοπεποίθηση του. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας ήταν το εντός έδρας παιχνίδι τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, όπου έπρεπε να κερδίσουμε. Και ήταν σημαντικό αυτό το γκολ γιατί ήταν το πρώτο που βάλαμε στην αγώνα και βοήθησε και την ομάδα και εμένα ψυχολογικά ώστε να παίξουμε καλά και να νικήσουμε.

-Ο Παναθηναϊκός πάει πολύ καλά τους δυο τελευταίους μήνες και ένα μεγάλο ποσοστό το οφείλει και σε σένα. Τι είναι αυτό που έχει αλλάξει και η ομάδα παρουσιάζετε τόσο σταθερά καλή και τι παραπάνω περιμένεις;

Νομίζω, ότι και ο κόσμος και εμείς οι παίκτες πια βλέπουμε βελτίωση στην απόδοσή μας. Και νομίζω ότι συμβαίνει γιατί η ομάδα πλέον άρχισε να προσαρμόζεται στον τρόπο που θέλει ο προπονητής μας να παίζουμε. Η ομάδα επίσης εμφανίζεται περισσότερο ενωμένη. Όλοι βοηθάμε ο ένας τον άλλο και στο γήπεδο είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνούμε σωστά.

Δεν με εκπλήσσει το ότι γινόμαστε όλο και καλύτεροι γιατί προπονούμαστε σκληρά και έχουμε πολύ καλούς και ταλαντούχους παίκτες. Νομίζω ότι τις τελευταίες 2-3 βδομάδες είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ και θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα κρατήσουμε αυτό το επίπεδο απόδοσης, ότι θα πάρουμε πολλούς βαθμούς και ότι θα κατακτήσουμε το κύπελλο.



-Αυτή η ομάδα που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό αποδεικνύει στο γήπεδο ότι μάλλον έχει αδικήσει τον εαυτό της στο προηγούμενο διάστημα του πρωταθλήματος. Κατά γενική ομολογία οι έντεκα βαθμοί διαφοράς που σας χωρίζουν από τον Ολυμπιακό δεν αντικατροπτίζει την πραγματική διαφορά των δυο ομάδων. Εσύ που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η διαφορά;


Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Οι 11 βαθμοί διαφοράς δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι χάσαμε τους βαθμούς παίζοντας με «μικρές» ομάδες και όχι με αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Χάσαμε «χαζά» αυτά τα παιχνίδια και γι αυτό είμαστε 11 βαθμούς πίσω. Δεν είναι καλό και δεν ευχαριστεί κανέναν αυτή η κατάσταση.

Τώρα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε την νίκη. Πρέπει να σκοράρουμε και να μειώσουμε την διάφορα για να έχουμε και την ευκαιρία να ελπίζουμε και σε κάτι καλύτερο! Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μειώσουμε την διάφορα.




- Ερχόμενος εδώ ήξερες για την αντιπαλότητα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και πόσο σημαντική είναι η νίκη για τους οπαδούς της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πως βίωσες εσύ το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ και τι εικόνα σου βγάζει το παιχνίδι που έρχεται.

Στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ήμουν στον πάγκο και ήμουν πολύ νευρικός. Ήταν πολύς κόσμος στο γήπεδο και ένιωσα έστω και αν δεν έπαιζα, ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ότι δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι. Ήμουν πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, με 1-0. και είδα όλους μας τους παίκτες, προπονητές και γενικά όλους εδώ στην Παιανία, πολύ χαρούμενους.

Όλοι καταλάβαμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Και την Κυριακή, είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, χωρίς τους φιλάθλους μας. Θα είναι πολύ δύσκολο. Συζήτησα και με παίκτες που είναι στην ομάδα πολύ περισσότερο καιρό στην ομάδα από μένα και μου είπαν πως είναι η κατάσταση εκεί. Θα είμαστε προετοιμασμένοι και εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σ’ αυτό το παιχνίδι.



-Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ασφαλώς και αυτό που λένε τα τελευταία χρόνια είναι ότι η ομάδα έχει πάρει μόνο ένα πρωτάθλημα τα τελευταία δέκα χρόνια. Και αυτό είναι που τους έχει πικράνει γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρέπει να παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Εσύ είσαι από το καλοκαίρι στην ομάδα, με το χέρι στην καρδιά θες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο για το τι μπορεί να περιμένει από αυτή την ομάδα;


Ξέρω ότι την τελευταία δεκαετία έχουμε κατακτήσει μόνο ένα πρωτάθλημα και δεν ξέρω το γιατί. Οπως είπα πριν δεν νομίζω ότι η διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι τόσο μεγάλη. Δεν είμαι και εγώ ευχαριστημένος με την τωρινή κατάσταση. Το να είμαστε δεύτεροι και όχι πρώτοι. Νομίζω όμως ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια, του χρόνου, θα είμαστε πάνω από τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό όλοι η ομάδα να πιστέψει ότι μπορεί να το κάνει.

Στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά. Δεν βρίσκομαι εδω για να στείλω μήνυμα στους φιλάθλους, αλλά νομίζω ότι όλοι πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό. Η ομάδα έχει χαρακτήρα και την πιθανότητα να βρίσκεται πάνω από τον Ολυμπιακό. Και αυτό μπορεί να συμβεί στα επόμενα 1-2 χρόνια. Ομως θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε παιχνίδι.



-Αυτή η πίεση του κόσμου για νίκες σε όλα τα παιχνίδια, νίκες σε ντέρμπι μεταφράζεται πολλές φορές σε μια κατάσταση που δεν την έχεις συνηθίσει. Πως το εισέπραξες αυτό;

Ηταν πρωτόγνωρες καταστάσεις για μένα. Και έχετε δίκιο ότι η πίεση για τους ποδοσφαιριστές δεν είναι ίδια με αυτή που υπάρχει στην Αυστρία. Ομως αν θες να παίζεις στον Παναθηναϊκό πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Εγω έμαθα, αν και ήταν πρωτόγνωρο και πολύ δύσκολο για μένα.

Νομίζω όμως ότι αυτές οι καταστάσεις δείχνουν και σε μένα το πόσο σημαντική είναι η ομάδα για τους φιλάθλους της καθώς αυτοί δίνουν την ζωή τους για την ομάδα. Επίσης όμως, αυτή η πίεση μας οδηγεί στο να παίζουμε καλύτερα και μας αναγκάζει να πρέπει να δίνουμε σε όλα τα παιχνίδια το 100% μας και τίποτα λιγότερο. Με αυτό τον τρόπο μας σπρώχνουν οι φίλαθλοι και μένα ιδιαίτερα.



- Μας είπες και προηγούμενος ότι ο Χανς Μπάκε ήταν ο προπονητής που σε πήρε τηλέφωνο και εισηγήθηκε την απόκτηση σου. Θα ήθελα να μας κάνεις μια σύγκριση ανάμεσα στον Χανς Μπάκε και τον Βίκτορ Μουνιόθ. Ποιες διαφορές βλέπεις να υπάρχουν και στον τρόπο προπόνησης αλλά και γενικά στη παρουσία τους μέσα στην ομάδα;

Δεν νομίζω ότι είναι καλό να συγκρίνεις προπονητές. Και για μένα δεν είναι εύκολο να τους συγκρίνω γιατί ο Χανς Μπάκε εμένα ήταν προπονητής μου για λιγες μόνο εβδομάδες. Εγώ τον γνώρισα πολύ λίγο σαν προπονητή της ομάδας. Το πρόβλημα ήταν ότι χάσαμε παιχνίδια και βαθμούς στην αρχή και για αυτό πολλοί απογοητεύτηκαν από τον Μπάκε. Αλλά νομίζω ότι ήταν καλός στην προπόνηση. Εγώ δεν ήμουν δυσαρεστημένος.

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν πηγαίναμε καλά και ότι χάναμε παιχνίδια. Τώρα ο κύριος Μουνιόθ είναι προπονητής μας για μεγαλύτερο διάστημα και τον γνωρίζουμε καλύτερα από τον χανς Μπάκε. Ο κύριος Μουνιόθ τα πάει μια χαρά. Είναι στο γήπεδο και δίνει τα πάντα. Περισσότερο από το 100% των δυνατοτήτων του. Σε όλες τις προπονήσεις και όλα τα παιχνίδια. Είναι πάντα πολύ κινητικός στον πάγκο. Πλέον έχουμε αφομοιώσει και τον τρόπο που θέλει να παίζουμε και όλα πάνε καλά


.

-Είσαι 23 χρονών μόλις και είσαι ήδη αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Αυστρίας και έχεις ξεκινήσει να παίζεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο από πολύ μικρός. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να καταλάβεις καλύτερα αυτό το φαινόμενο με τον Νίνη που μπήκε ξαφνικά στην ομάδα και έκανε τον κόσμο να παραμιλάει. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με σένα. Τι θα ήθελες να συμβουλεύσεις αυτό το παιδί για να γίνει καλύτερος και ποδοσφαιρικά αλλά και σαν χαρακτήρας;


Ναι... έμεινα και εγώ όπως πολλοί άλλοι έκπληκτος από την απόδοσή του. Είναι πολύ νέος και στα πρώτα του παιχνίδια τα πήγε πολύ καλά. Έβαλε και το πρώτο του γκολ. Νομίζω ότι είναι και ο νεότερος σκόρερ του Παναθηναϊκού. Αυτό για ένα νέο παίκτη, για ένα νεαρό αγόρι είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί. Πρέπει να έχεις ήδη καλό χαρακτήρα και πιστεύω ότι ο Νινης τον έχει.

Πρέπει να συνεχίσει έτσι. Να προπονείται και να είναι συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Τίποτα άλλο. Πολλοί ήδη λενε ότι θα γίνει πολύ μεγάλος παίκτης, ίσως ένας από τους καλύτερους του Παναθηναϊκου. Δεν πρέπει να δίνει σημασία. Πρέπει να μεγαλώσει μαζί με την ομάδα, να γίνει επαγγελματίας. Του εύχομαι πραγματικά να γίνει πολύ μεγάλος παίκτης.



- Όλοι έχουν μια πίκρα και εσείς από τον αποκλεισμό από τη Λανς. Τι πιστεύεις ότι πήγε στραβά και αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω τι θα άλλαζες;

Είναι δύσκολο να απαντήσω. Η Λανς ήταν πολύ καλή ομάδα και στα δυο παιχνίδια έδειξε την ποιότητα της σαν ομάδα. Κατά τη γνώμη μου είχαμε πιθανότητες να τους αποκλείσουμε. Και αυτό είναι που με απογοητεύει. Νομίζω ότι το εκτός έδρας παιχνίδι ήταν πολύ απογοητευτικό μια και χάσαμε με 3-1 και το σκορ ήταν πολύ υψηλό.

Αν είχαμε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα στη Γαλλία θα ήταν πιο εύκολο για μας το εντός έδρας παιχνίδι. Η Λανς ήρθε στην Αθηνά με 2 γκολ πλεονέκτημα και έπαιξε απλά! Αλλά και στα δυο παιχνίδια τα δώσαμε όλα. Ελπίζω ότι θα τα πάμε καλύτερα του χρόνου είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι μεγαλύτερη διοργάνωση, είτε στο ΟΥΕΦΑ, και ν΄αποδειξουμε σε όλους πόσο καλύτερη απόδοση μπορούμε να έχουμε.

























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ