ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα στην Καβάλα

Ήττα στην Καβάλα
κατσαβακης

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Απόλλων Καλαμαριάς απο την Καβάλα σε φιλικό που διεξήχθη στην Καβάλα

Ο Απόλλων Καλαμαριάς είχε δοκάρι με τον Καραλιόπουλο στο 66΄ και μία ακόμα καλή ευκαιρία να πετύχει κάποιο γκολ στο 88΄ με τον Λαζαρίδη.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, βραβεύθηκε για την προσφορά του στην ομάδα της Καβάλας ο Γιώργος Παπανδρέου, που πρόσφατα εγκατέλειψε την ενεργό δράση.

Επίσης, βραβεύθηκε ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, Ηλίας Δαμήλος, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την πλακέτα του κ. Δαμήλου παρέλαβε ο Τεχνικός Διευθυντής, Τάκης Τομπουλίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Καβάλα (Στράτος Ουτσακέλης): Αποστολίδης, Σωτρίνης, Κινγκ, Σαμαράς, Βασιλειάδης, Μανάφης, Οξύζογλου, Παπακώστας, Στάμος, Παπανδρέου (6’ Λαμπρογιώργος), Μεντέλκοβιτς. Ακόμα αγωνίσθηκαν οι: Σεφερίδης, Αρχοντάκης, Τάτσης, Ταρακούλσκι, Χατζής, Γάτσος, Φούκης, Χατζηλιάδης, Αγαθόπουλος, Μαυρομάτης, Βλάχος, Πινδώνης και Μωυσιάδης.

Απόλλων Καλαμαριάς (Μάκης Κατσαβάκης): Κελπέκης, Καραμανλής (66΄ Λαζαρίδης), Λαναρής, Μουράφσκι (58΄ Σαρακατσάνος), Στάθης, Φυτανίδης (85' Χατζηβασιλειάδης), Χατζηβασιλειάδης (46΄ Σπυριδάκης), Ζαπρόπουλος, Γιάννου (46΄ Καραλιόπουλος), Περόνε, Φαβάλι.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ