ΑΕΛ

Ηθική δικαίωση για την ΑΕΛ

Ηθική δικαίωση για την ΑΕΛ
Ταυλαρίδης INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ κέρδισε πρωτόδικα την προσφυγή που κατέθεσε ο Στάθης Ταυλαρίδης εις βάρος της βυσσινί ΠΑΕ, με την υπόθεση να κλείνει οριστικά στα τέλη Αυγούστου.

Πριν από λίγο διάστημα ΑΕΛ και Στάθης Ταυλαρίδης οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες, εξαιτίας κάποιας μεγάλης οικονομικής διαφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών, με τον παίκτη να ζητάει μελλοντικά χρήματα για λυθεί η συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης ζητάει περίπου 400.000 ευρώ για να λυθεί το συμβόλαιο του, ποσό το οποίο οι βυσσινί θεωρούν υπερβολικό.

Όπως έγινε γνωστό η απόφαση εκδικάστηκε και τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ δικαίωσαν την ΑΕΛ σε πρώτο επίπεδο, με την υπόθεση φυσικά να έχει και συνέχεια εξαιτίας της έφεσης που αναμένεται να καταθέσει ο 31χρονος άσος.

Οι άνθρωποι της ΑΕΛ αισθάνονται μία ηθική δικαίωση μετά από την τροπή που πήρε η υπόθεση, καθώς θεωρούσαν υπερβολικά τα χρήματα που εισέπραττε ο ποδοσφαιριστής, από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Να θυμίσουμε πως ο Στάθης Ταυλαρίδης είχε υπογράψει 4ετες συμβόλαιο συνεργασίας πέρσι το καλοκαίρι, με αποδοχές που αγγίζουν τις 350.000 ευρώ τον χρόνο.

Εμείς να πούμε πως ο κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα να ζητά τα χρήματα που πιστεύει ότι του αναλογούν, αν και στην προκειμένη περίπτωση το ποσό ήταν πραγματικά μεγάλο.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ