ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιταλικοί διθύραμβοι για Νίνη

Ιταλικοί διθύραμβοι για Νίνη
Νίνης-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Στο ταλέντο του Σωτήρη Νίνη "υποκλίθηκε" μέσω αναλυτικού της άρθρου ιταλική αθλητική ιστοσελίδα

Το κείμενο έχει τίτλο "Σωτήρης Νίκης: ένα αστέρι γεννιέται" ενώ ξεκινά ως εξής: "Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, που έφερε αντιμέτωπους στους ομίλους τον Παναθηναϊκό και την Ίντερ, θα προσφέρει στο ιταλικό κοινό την ευκαιρία να θαυμάσει έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλο ταλέντο: τον Σωτήρη Νίνη".



Στη συνέχεια το κείμενο αναλύει τα χαρίσματα του "μικρού", ενώ αναφέρει το ενδιαφέρον που έχει ήδη εκφραστεί από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους:

"Αυτή τη στιγμή, το συγκεκριμένο όνομα λέει λίγα πράγματα ή και τίποτα στους Ιταλούς φιλάθλους. Όμώς, αυτός ο 18χρονος βιρτουόζος, που καλύπτει τη θέση του ακραίου μέσου, φαίνεται πως έχει χαρίσματα όχι συνηθισμένα.

Έχει εξαιρετικό κοντρόλ με τη μπάλα, ντρίμπλα, αίσθηση του χώρου, ταχύτητα και πολύ καλή αίσθηση του γκολ, και το ταλέντο του Νίνη έχει αναγνωριστεί από έγκυρους ειδικούς σε διεθνές επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετές ομάδες της "γηραιάς ηπείρου" παρακολουθούν ήδη με ενδιαφέρον το ταλαντούχο άσο του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μίλαν, η Άρσεναλ και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την πλευρά της η αθηναϊκή ομάδα έχει φροντίσει να προστατεύσει το κόσμημά της: όποιος θέλει να αγοράσει τον Νίνη θα πρέπει να καλύψει τη ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιό του και είναι της τάξης των 15 εκ.ευρώ".







Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά στη μεγάλη δημοτικότητα που έχει ο παίκτης στη χώρα μας, καθώς και στο γεγονός πως στις 19 Μαΐου ο 18χρονος Νίνης έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ, σκοράροντας μάλιστα σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο.

"Κρίμα που ο Ρεχάγκελ δεν είχε το θάρρος να τον πάρει στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αυστρίας/Ελβετίας, όπου θα μπορούσε να δείξει την αξία του", αναφέρεται στην ιταλική ιστοσελίδα, η οποία συμπληρώνει πως ο Νίνης θα έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του στους αγώνες της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.

Το κείμενο καταλήγει με μία προτροπή προς τους Ιταλούς τιφόζι: "Εν κατακλείδι, προτείνουμε στους φίλους της Ίντερ και σε όλους τους Ιταλούς φιλάθλους να παρακολουθούν αυτό το νεαρό άσο, ο οποίος φοράει το Νο 7. Εάν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, μπορεί να είμαστε μπροστά σε έναν από εκείνους τους παίκτες που γεννιούνται μέσα σε μία ημέρα.

Οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα φέρει ο Παναθηναϊκός, μπορούν να σηματοδοτήσουν την εκτόξευση σε διεθνές επίπεδο του Σωτήρη Νίνη".









TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ