SERIE A

Ιταλιάνο: "Τρεις χαμένοι τελικοί; Ξεχνάμε το μονοπάτι μέχρι να φτάσουμε εκεί"

Ιταλιάνο: "Τρεις χαμένοι τελικοί; Ξεχνάμε το μονοπάτι μέχρι να φτάσουμε εκεί"
PRINT SCREEN

Ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο δήλωσε ικανοποιημένος από τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, κατά την παρουσίασή του από την Μπολόνια, ενώ αναφέρθηκε και στους τρεις χαμένους τελικούς που είχε με την Φιορεντίνα την περασμένη διετία.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Τοσκάνη με την Φιορεντίνα, ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο άλλαξε πόλη, με την Μπολόνια να αποτελεί το νέο ποδοσφαιρικό του σπίτι για τη νέα σεζόν και τον ίδιο να παρουσιάζεται επίσημα από τους ροσομπλού το απόγευμα της Πέμπτης (13/6).

"Είμαι συγκινημένος, είναι πολύ ωραίο που έχω αυτή την ευκαιρία με την Μπολόνια. Με ήθελαν πολύ και τους ευχαριστώ για αυτό. Θα είναι ένας σημαντικός χρόνος, οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε το στάτους μας και έχουμε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση να πάρουμε μέρος για να φανούμε.

Είδα την πρόοδο της Μπολόνια πέρυσι και ανυπομονώ να ξαναβρώ αυτούς τους παίκτες. Πολλοί από αυτούς είναι διεθνούς επιπέδου και κάποιοι είναι στο Euro.

Ως προς τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού, μοιάζουμε με τον Μότα", τόνισε ο διάδοχος του Τιάγκο Μότα στον πάγκο της Μπολόνια, ο οποίος δεν απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τους τρεις χαμένους τελικούς που είχε με την Φιορεντίνα την τελευταία διετία (ο τελευταίος με τον Ολυμπιακό για το Conference League):

"Συχνά ξεχνάμε το πώς έφτασε κάποιος σε έναν τελικό. Θεωρώ πως η διαδρομή που μας έφερε στους τρεις τελικούς με την Φιορεντίνα έχει μία αξία.

Μου το θύμισε ένας μεγάλος προπονητής όπως ο Γκασπερίνι, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ελπίδα από την πλευρά μου είναι πως θα βρω τρόπο να πάρω μέρος σε άλλους τελικούς και κάποια στιγμή να κερδίσω".

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ