ΡΟΔΟΣ

Ήρθε Βραζιλιάνος μέσος

Ήρθε Βραζιλιάνος μέσος
σημα

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος Μουράο Λουτσιάνο βρίσκεται στην Ρόδο για συζητήσεις με τους "πράσινους"

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες στο "σμαραγδένιο" νησί βρίσκεται ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος Μουράο Λουτσιάνο, ο οποίος θα έχει συζητήσεις με την διοίκηση των "πρασίνων" προκειμένου να συνεργαστούν.
Ο Μουράο Λουτσιάνο (3/4/1982) δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς το 2006 είχε έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο παραχωρήθηκε δανεικός στην Καλαμάτα. Με την "μαύρη θύελλα" από το 2006 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008 είχε 43 συμμετοχές και 3 γκολ. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ανήκε στο δυναμικό του Πιερικού.

Οριστικές εξελίξεις τόσο με τον Βραζιλιάνο μέσο, όσο και με τον Κώστα Καλλιμάνη ο οποίος θεωρείται "κλεισμένος" και απομένει να λύσει την συνεργασία του με τον Πιερικό θα υπάρξουν από Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα, με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς, θα παραταχθεί η Ρόδος, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για την 16η αγωνιστική.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" Παναγιώτης Τζαναβάρας, δούλεψε και προετοίμασε κατάλληλα την ομάδα γι' αυτήν την αναμέτρηση και στα θετικά είναι πως μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αθανασιάδη και Κόντη, καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους. Αντίθετα, τα δελτία των Βιλάρ και Σωτήρχου δεν είναι ακόμη έτοιμα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Παναγιωτόπουλος, Στογιάννης, Πρίπου, Βεργώνης, Δανάς, Στ. Καντιμοίρης, Μπιμπίρης, Παπαδημήτρης, Ιράλα, Αθανασίου, Γκέσιος, Ζιλβαν, Καφαντάρης, Πελέκης, Οξύζογλου, Στεργαλάς, Λάζετιτς, Κακλαμάνος, Γ. Καντιμοίρης, Αθανασιάδης και Κόντης.








TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ