ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήρθε η ώρα για απάντηση!

Ήρθε η ώρα για απάντηση!
Λέτο, Μπελούτσι, Ντιόγκο

"Ήρθε η ώρα για απάντηση", το σύνθημα στο μεγάλι λιμάνι. Στην αποστολή Ντουντού, "Πάτσα"

Σε ένα κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δώσουν την απάντησή τους και να πάρουν τη "ρεβάνς" για την περσινή βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ, αλλά πάνω από όλα στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη θέση της κατάταξης.
Στην τελευταία προπόνηση πριν από το μεγάλο ματς, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (4/10, 19:00) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Ντουντού και Πατσατζόγλου, ενώ ο Κόβατς, που υπέστη κάκωση αριστερού γόνατος, θα υποβληθεί τη Δευτέρα (6/10) σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Γκαλίτσιος, λόγω σύσπασης στην αριστερή γαστροκνημία, ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Στολτίδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Λεονάρντο έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Τόσο ο "Ιέρο" όσο και ο "Λεό" έμειναν εκτός.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Πάντος, Ντουντού, Τζόρτζεβιτς, Ντομί, Ραούλ Μπράβο, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μπελούτσι, Λέτο, Ντιόγκο, Γ. Παπαδόπουλος, Κοβάτσεβιτς, Πατσατζόγλου. Πριν από την έναρξη του αγώνα, θα "κοπεί" ένας παίκτης προκειμένου να μείνουν 18 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Σε ό,τι αφορά το βασικό σχήμα, όλα δείχνουν πως ο προπονητής του Ολυμπιακού θα παρατάξει την ομάδα με ενισχυμένο κέντρο και διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, με τον Τοροσίδη δεξιά στην άμυνα, τον Ντομί αριστερά και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Άντζα στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Ο Ντουντού γυμνάστηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση και θα αρχίσει στο βασικό σχήμα, με τον Τζόρτζεβιτς να έχει προβάδισμα έναντι του Πατσατζόγλου για τη θέση του δεύτερου κεντρικού μέσου. Ο Γκαλέτι θα αγωνιστεί δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Λέτο αριστερά και ο Μπελούτσι θα έχει ελεύθερο ρόλο στο κέντρο πίσω από τον Ντιόγκο.

*Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν την Κυριακή (5/10) στις 10:30.

*Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι την Τρίτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 09:00, θα αρχίσει, μέσω του επίσημου website ( www.olympiacos.org), η διάθεση εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες.










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ