ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήρθαν οι πρώτοι υποψήφιοι

Ήρθαν οι πρώτοι υποψήφιοι
Σάλβα Μπαγιέστα

Προτάθηκε στους "πράσινους" ο Ισπανός επιθετικός Σάλβα Μπαγέστα. Αηδιασμένος ο Μήτσου

Η έλευση του Βίκτορ Μουνιόθ στην Ελλάδα και τους "πράσινους" προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στους Ισπανούς, που ξεκίνησαν να "στέλνουν" παίκτες στον Παναθηναϊκό.

Το Νο9 της Μάλαγα, ο επιθετικός Σαλβαδόρ Μπαγέστα Βιάλχο ή αλλιώς Σάλβα πωλείται από την ομάδα του, μιας και η άλλοτε κραταιά ομάδα ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα.

Πάντως αναφέρεται ότι ο 31χρονος Σάλβα Μπαγέστα θα παραχωρηθεί δανεικός για έξι μήνες στη Βιγιαρεάλ, ενώ και στη Γαλικία (συγκεκριμένα η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια) ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Τα σουηδικά ΜΜΕ έγραψαν χθες, χωρίς όμως μεγάλη αναφορά, ότι στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί ο συμπατριώτης τους, επιθετικός του Άγιαξ, Μάρκους Ρόσενμπεργκ, 24 ετών.

Αηδία αισθάνθηκε ο Μήτσου

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ είδε την οργή των φιλάθλων της ομάδας του, να εκτονώνεται πάνω του με εκτόξευση γιαουρτιού κατά την αποχώρηση του από το αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος".

Ο Αργύρης Μήτσου επισήμανε στη "SportDay" ότι ένιωσε αηδία για τη συμπεριφορά στο πρόσωπο του και πρόσθεσε ότι δεν είναι διατεθειμένος να φύγει.

" Πραγματικά ένιωσα αηδία και είναι αυτές οι στιγμές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι, γιατί ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πρώτη φορά ένιωσα τόσο άσχημα".

Όσο για τις φήμες περί αποχώρησης του από τον προεδρικό θώκο (στον οποίο βρίσκεται από το 2003), ο Μήτσου τόνισε " ασύστολα ψεύδη. Αυτοί που το έλεγαν δεν με ξέρουν καλά. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να φύγω από την ομάδα. Θα τη δώσω τη μάχη μέχρι τέλους δίπλα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έχω συνηθίσει να φεύγω όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά".













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ