ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής - Θρασύβουλος 1-1

Ηρακλής - Θρασύβουλος 1-1
Κωνσταντίνου

Ηρακλής και Θρασύβουλος μοιράστηκαν τους βαθμούς και έμειναν στο 1-1 (Κονέ 18', Χλωρός 28')

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους είτε σε πρωτάθλημα είτε σε κύπελλο, με τον Ηρακλή να μετρά μόλις μια νίκη εντός έδρας την φετινή σεζόν, ενώ ο Θρασύβουλος από την πλευρά του έχει κάνει δυο νίκες, όλες εκτός έδρας με Εργοτέλη και ΟΦΗ.
Το ματς τελείωσε με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο 1-1 με τον Κονέ να βάζει μπροστά στο σκορ τον Ηρακλή (18'), ενώ για τον Θρασύβουλο ισοφάρισε ο Χλωρός στο 28'.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κατσαβάκης: Κοβαλέφσκι, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Γιαννούλης, Φούφουλας, Παπαστεργιανός (Μάρτος 83'), Γκαρσία (Αγρίτης 52'), Κονέ (Γιάντσης 53'), Επνσταϊν, Κωνσταντίνου.

Τσιώλης: Κωστάκης, Μπελεγρίνης, Μίχος, Βεντούρα, Σωτήρχος, Λιαπάκης, Μαυρογενίδης (Ρόκαστλ 85'), Κόζλεϊ (Καραμαλίκης 56'), Ρόκας, Κατσίκης (Μπαριέντος 65'), Χλωρός.

Διαιτητής: Σταυρίδης (Πιερίας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Παπαδόπουλος (Κοζάνης)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο Στάδιο
Κίτρινες: Ρόκας (Θρασύβουλος 58'), Χλωρός (Ηρακλής 82'), Μίχος (Θρασύβουλος 95')
Κόκκινες: -
Με μια ματιά
Ο Ηρακλής ξεκίνησε με τους Κοβαλέφσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Παπαζαχαρία, Κατσαμπή, Σαρακατσάνο, Γιαννούλη, στο κέντρο τους Φούφουλα, Παπαστεργιανό, Γκαρσία, Κονέ, Επνσταϊν, και στην κορυφή της επίθεσης τον Κωνσταντίνου.

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε τον Κωστάκη κάτω από τα γκολποστ, στην άμυνα τους Σωτήρχο, Μπελεγρίνη, Βεντούρα, Μαυρογενίδη, στο κέντρο τους Μίχο, Λιαπάκη, Ρόκα, Κατσίκη, και στην επίθεση τους Χλωρό, Κόζλεϊ.

Οι δυο ομάδες που βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση ήταν βέβαιο ότι θα ζητούσαν την νίκη.

Η πρώτη ευκαιρία έγινε από τους γηπεδούχους όταν ο Κονέ βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή του Κωστάκη στο 4', όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο επόμενο λεπτό με τον Πελεγρίνη να σεντράρει από αριστερά, ο Σωτήρχος πήρε την κεφαλιά μην μπορώντας όμως να σκοράρει.

Το γκολ για τον "Γηραιό" ήρθε στο 18' όταν ο Μιχάλης Κωνσταντίνου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Παναγιώτης Κονέ πήρε την κεφαλιά στέλνοντάς την στην μέσα στην εστία του Κωστάκη γράφοντας το 1-0.

Στο 22' ο Ηρακλής βρέθηκε κοντά στο 2-0 όταν σε σέντρα που έγινε από τα αριστερά ο Κωστάκης έκανε αποτυχημένη έξοδο, η μπάλα πήγε στα πόδια του Παπαζαχαρία ο οποίος σούταρε σημαδεύοντας όμως το δοκάρι.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Θρασύβουλο όταν στο 28' ένας πρώην "Κυανόλευκος" κατάφερε να κάνει το 1-1. Συγκεκριμένα ο Χλωρός βρέθηκε έξω από την περιοχή του Κοβαλέφσκι έκανε κίνηση αποφεύγοντας τον αντίπαλο του, σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κοβαλέφσκι.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τις δυο ομάδες να έχουν από μια σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθούν στο σκορ, πρώτα ο Θρασύβουλος στο 30' με τον Ρόκα ο οποίος από ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή βιάστηκε να σουτάρει με αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαίνει πολύ ψηλά άουτ.

Ενώ για το Ηρακλή στο 45' ο Γκαρσία δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κωστάκη σε τετ α τετ, με τον Επσταϊν να παίρνει το ριμπάουντ όμως το πλασέ που επιχείρησε βρήκε το δοκάρι που Κωστάκη.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με πολλές αλλαγές γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να μην γίνουν πολλές ευκαιρίες στα πρώτα 10 λεπτά της επανάληψης.

Ο Θρασύβουλος έχει κλείσει τον δρόμο προς την περιοχή του Κωστάκη με αποτέλεσμα ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο να μην μπορεί να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Συνέντευξη Τύπου
Μάκης Κατσαβάκης (προπονητής Ηρακλής)

" Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε το παιχνίδι. Ήταν όμως αρκετά δύσκολο μετά το 1-1 γιατί τα παιδιά άρχισαν να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και οι φίλαθλοί μας τους μετέφεραν κάποια νευρικότητα".

Κι όσο για την αντίδραση των φιλάθλων του Ηρακλή; " Από τη μια έχουν δίκιο από την άλλη όμως θα πρέπει να είναι κοντά μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές".

Για την προσπάθεια της ομάδας του να φθάσει στην νίκη τόνισε:
Είχαμε τα δοκάρια για να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ. Δυστυχώς όμως στο δεύτερο μέρος δεν βγάλαμε καλές φάσεις για γκολ, υπήρχε μία νευρικότητα ενώ ήμασταν απρόσεχτοι στην τελική πάσα. Το ίδιο θα έλεγα αν έπαιρνα το παιχνίδι. Δεν είχαμε όμως τύχη. Κι όσο περνούσε και η ώρα ο Μιχάλης (σ.σ. Κωνσταντίνου) δεν είχε τη φρεσκάδα που είχε στο πρώτο ημίχρονο”.

Για την επόμενη μέρα της σημερινής ισοπαλίας παραδέχθηκε ότι:
" Η ομάδα χρειάζεται δουλειά σε όλους τους τομείς και σαφέστατα ενίσχυση", για να σταθεί και στους φιλάθλους της ομάδας λέγοντας ότι: " Κάνω έκκληση στους φιλάθλους να βοηθήσουνε τώρα την ομάδα που το έχει ανάγκη. Χάθηκε και μία ευκαιρία σε συνδυασμό και με τα χθεσινή αποτελέσματα να απομακρυνθούμε από τις χαμηλές θέσεις".

Σάκης Τσιώλης (προπονητής Θρασύβουλος)

" Σίγουρα ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας κι αυτό γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. με τον ΠΑΟΚ) δεχτήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις και χάσαμε".

" Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε και τυχεροί αφού ο Ηρακλής θα μπορούσε να βάλει ένα δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι. Από τη στιγμή όμως που ισοφαρίσαμε και μετά είχαμε καθαρές αντεπιθέσεις με μας μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα να είδαμε το παιχνίδι σαν μονόδρομο και δεν θέλαμε να χάσουμε".

Κι όσο για την μάχη της παραμονής είπε:
" Σίγουρα θα εμπλακούν κι άλλες ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο Λεβαδειακός, ο Πανσερραϊκός, ο ΟΦΗ και εμείς. Σήμερα εμείς βγάλαμε τα οχτώ εκτός έδρας παιχνίδια και αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας στον β’ γύρο παίρνουμε μεγάλο πλεονέκτημα αλλά σίγουρα θα γίνει μεγάλη μάχη".

Κι όσο για τον Μάκη Κατσαβάκη είπε:
" Θέλω να ευχηθώ στον κ. Κατσαβάκη κάθε δυνατή επιτυχία γιατί θέλουμε να έχουμε Έλληνες προπονητές σε μεγάλες ομάδες όπως είναι και ο Ηρακλής".

Όλα τα λεφτά...
Το πρώτο μέρος όπου είδαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες που πέτυχαν από ένα τέρμα. Ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί και οι δυο.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης και είχαν σαν αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για λίγα λεπτά.

To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Διαιτητής: Σταυρίδης (Πιερίας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Παπαδόπουλος (Κοζάνης)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο Στάδιο

Η 11άδα των γηπεδούχων
Κατσαβάκης: Κοβαλέφσκι, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Γιαννούλης, Φούφουλας, Παπαστεργιανός, Γκαρσία, Κονέ, Επνσταϊν, Κωνσταντίνου.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Τσιώλης: Κωστάκης, Μπελεγρίνης, Μίχος, Βεντούρα, Σωτήρχος, Λιαπάκης, Μαυρογενίδης, Κόζλεϊ, Ρόκας, Κατσίκης, Χλωρός.
1' Έναρξη αγώνα
4' Ευκαιρία Ηρακλής
Ο Κονέ σούταρε μέσα απ' την περιοχή από καλή θέση, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ
5' Ευκαιρία Θρασύβουλος
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν αμέσως όταν ο Πελεγρίνης έκανε την σέντρα από τα δεξιά με τον Σωτήρχο να παίρνει την κεφαλιά στέλνοντας όμως την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κοβαλέφσκι
18' Γκολ Ηρακλής
Σέντρα από αριστερά από τον Κωνσταντίνου, ο Κονέ παίρνει την κεφαλιά και γράφει το 1-0
22' Ευκαιρία Ηρακλής
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή όταν ο Παπαζαχαρίας σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα όμως να χτυπάει στο δοκάρι του Κωστάκη
28' Γκολ Θρασύβουλος
Σουτ του Χλωρού λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κοβαλέφσκι και να γίνεται το 1-1
30' Ευκαιρία Θρασύβουλος
Μεγάλη ευκαιρία για τον Θρασύβουλο να κάνει το 1-2, όταν ο Ρόκας έκανε σουτ από πολύ καλή θέση, με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ.
45' Ευκαιρία Ηρακλής
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή να κάνει το 2-1 όταν ο σε σουτ του Επσταϊν η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Κωστάκη
45' Λήξη ημιχρόνου
45' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
52' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Αργίτης μέσα στην θέση του Γκαρσία
53' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Κονέ έξω στην θέση του ο Γιάντσης
56' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Καραμαλίκης μπαίνει και παίρνει την θέση του Κόζλεϊ
58' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος
Κίτρινη κάρτα για τον Ρόκα
62' Σχόλιο
Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με πολλές αλλαγές γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να μην γίνουν πολλές ευκαιρίες στα πρώτα 10 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου
65' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Αλλαγή για τον Θρασύβουλο με τον Μπαριέντος να παίρνει την θέση του Κατσίκη
79' Σχόλιο
Ο Θρασύβουλος έχει κλείσει τον δρόμο προς την περιοχή του Κωστάκη με αποτέλεσμα ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο να μην μπορεί να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία.
82' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής
Κίτρινη κάρτα για τον Χλωρό
83' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Παπαστεργιανός έξω ο Μάρτος μέσα
85' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Ρόκαστλ μέσα στην θέση του Μαυρογενίδη
90' Έναρξη καθυστερήσεων
90' Διακοπή αγώνα
Φίλαθλοι του Ηρακλή μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς το οποίο βρίσκεται στις καθυστερήσεις.
90' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος
Κίτρινη κάρτα για τον Μίχο
90' Λήξη αγώνα


Videos με τα γκολ της αναμέτρησης































































TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ