STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ηρακλής-ΑΕΚ 1-1

Ηρακλής-ΑΕΚ 1-1
Σορεντίνο

Ο Ηρακλής μείωσε τις ελπίδες της ΑΕΚ για τον τίτλο καθώς την υποχρέωσε σε ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη

Ο "Γηραιός" με τον βαθμό αυτό πέρασε την Κέρκυρα και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας έναν εξαιρετικό Αλιούτα, που δημιούργησε πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Λυμπερόπουλο στο 44' με ένα εκπληκτικό διαγώνιο σουτ, μετά από ασίστ με το στήθος του Kαμπάνταη.
Ωστόσο, ο Ερέρα ισοφάρισε με κεφαλιά στο 72' σε μια φάση που όλη η άμυνα της ΑΕΚ πραγματικά πιάστηκε στον ύπνο. Το τελικό 1-1 είναι απόλυτα δίκαιο, αν και αφήνει απογοητευμένες και τις δύο ομάδες που είχαν ανάγκη αυτή τη νίκη.

td> Οι συνθέσεις των ομάδων


Ηρακλής (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Αμπάρης, Σνάουτσνερ (54' Παπαποστόλου), Δρούγας, Κατσαμπής, Μπιλίσκοφ, Πουρσανίδης (80' Παπαστεριανός), Μαυρογενίδης, Δέντσας, Χλωρός, Αλιούτα, Ερέρα (89' Ιωαννίδης)

ΑΕΚ (Σέρα Φερέρ): Σορεντίνο, Τζιωρτζιόπουλος (88' Καπετάνος), Μόρας, Δέλλας, Τσιρίλο, Τόζερ, Εμερσον (61' Λάκης), Ζούλιο Σέζαρ, Μαντούκα (71' Ιβιτς), Λυμπερόπουλος, Καμπάνταης

Διαιτητής:Κάκκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Κωτσιάντης (Ημαθίας)
Ίτσκος (Σερρών)
Κίτρινες:Αλιούτα, Χλωρός, Πουρσανίδης/ Έμερσον, Χλωρός

td> Με μια ματιά


O Γιόζεφ Μπουμπένκο περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή για να ανακοινώσει την εντεκάδα κρατώντας κρυφά τα χαρτιά του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο μα αιφνιδιάσει τον Σέρα Φερέρ. Έτσι ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Αμπάρη, τους Κατσιαμπή και Μπιλίσκοφ στο κέντρο της άμυνας, ενώ σταθερά τις δύο θέσεις των μπακ έχουν οι Δρούγας (αριστερά) και Σνάουτσνερ (δεξιά).

Ο Πουρσανίδης, μαζί με τον Δέντσα ήταν στον χώρο του κέντρου, ενώ ο Μαυρογενίδης σε έναν ρόλο πιο προωθημένου ακραίου χαφ από τη δεξιά πλευρά. Ο Ερέρα έβγαινε ως δεύτερος επιθετικός ξεκινώντας από τα αριστερά, ενώ ο Αλιούτα ήταν ελεύθερος πίσω από τον Χλωρό, με τους τρεις τους να εναλάσσονται.

Ο Σέρα Φερέρ χωρίς την μεγάλη έκπληξη, είδε τον Έμερσον πανέτοιμο και τον επανέφερε στο βασικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σορεντίνο, οι Δέλλας και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας με τον Μόρα δεξιά τους και τον Τζιωρτζόπουλο αριστερά.

Στο κέντρο εκτός από τον Βραζιλιάνο ήταν αμυντικό χαφ ο Τόζερ για μια ακόμη φορά, στα αριστερά ο Σέζαρ, ο Μαντούκα επιτελικός μέσος και στην επίθεση ο Λυμπερόπουλος με τον Καμπάνταη.

Το πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν πολύ καλός με το κρύο μάλλον να επηρρεάζει τις κινήσεις των 22 ποδοσφαιριστών, τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά. Ο Ηρακλής έδειχνε να μην φοβάται το παιχνίδι και προσπάθησε από την αρχή να παίξει ως ίσος προς ίση την ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Σέρα Φερέρ ήταν πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους και έψαχναν με πολλή υπομονή να βρουν κάποιο διάδρομο. Από την άλλη οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα του Χλωρού και του Ερέρα αλλά και το γεγονός ότι ο Αλιούτα ήταν πολύ ορεξάτος.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε για την ΑΕΚ με ένα σουτ του Τόζερ από πολύ μακρυά που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στην επόμενη φάση ο Αλιούτα εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, με τον Σορεντίνο να διώχνει με γροθιές πριν κάποις επιτιθέμενος του Ηρακλή γίνει απειλητικός.

Όσο πέρναγε η ώρα η ΑΕΚ ανέβαινε και αναπτυσσόταν πολύ καλά από τα αριστερά κυρίως με τον Τζιωρτζόπουλο ο οποίος έκενε πολλές κούρσες και μάλιστα σε μια από αυτές, στο 14' συνδυάστηκε με τον Μαντούκα μπήκε στην περιοχή αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε.

Κι ενώ η "Ένωση" είχε την πρωτοβουλία σε μια οργανωμένη επίθεση ο Ηρακλής έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Χλωρό, μετά από σέντρα του Μαυρογενίδη στο πρώτο δοκάρι, αν και ο επιθετικός του Ηρακλή πρέπει να ήταν σε θέση οφσάιντ.

Με σφραγίδα "Λύμπε"

Ο ρυθμός του αγώνα από αυτό το σημείο έπεσε πολύ και ότι έχουμε να θυμόμαστε μέχρι το γκολ του Λυμπερόπουλου είναι δυο πολύ καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους με τον Σέζαρ να τις σπαταλά. Μια στο 27' από αριστερά σούταρε άουτ και μια στοι 39' όταν βρέθηκε απέναντι από τον Αμπάρη αλλά το πλασέ του πέρασε και πάλι άουτ.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι δυο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 0-0, ο Λυμπερόπουλος με ένα πολύ όμορφο σουτ μετά από εξαιρετική ασίστ του Καμπάνταη με το στήθος, άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ έπειξε αρκετά συντηρητικά με τον Μαντούκα και τον Τόζερ να μην βοηθούν πολύ στον άξονα, αλλά με τον φερέρ να βλέπει τον Τζιωρτζόπουλο και τον Έμερσον να πηγαίνουν πολύ καλά.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν αναγκασμένος να βγει μπροστά και να πιέσει για την ισοφαρίσει. Ο Μπουμπένκο έχοντας διαβάσει καλά τον αντίπαλο του, γρήγορα έκανε πιο επιθετικό το σχήμα του περνώντας τον Παπαποστόλου στη θέση του Σνάουτσνερ, με τον Μαυρογενίδη να γυρίζει στη φυσική του θέση.

Στην αντίπερα όχθη ο Φερέρ είδε τον πολύ καλό Έμερσον να μη μπορεόι να συνεχίσει και έβαλε στη θέση του τον Βασίλη Λάκη.

Ως το 60' ο ρυθμός ήταν πολύ καλός αλλά έλειπε η μεγάλη φάση. Στο λεπτό αυτό ο Αλιούτα, αποδεικνύοντας τη μεγάλη του κλάση πέρασε εντυπωσιακά δύο αντιπάλους αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Λίγο μετά ο Σέζαρ έχασε άλλη μια μοναδική ευκαιρία για την ΑΕΚ, όταν μόνος προ κενής εστίας έστειλε ξανά τη μπάλα έξω από το τέρμα κι έγινε ο μοιραίος των "κιτρινόμαυρων".

Δύο λεπτά μετά στο 64' ήταν η σειρά του Παπαποστόλου να δει τη μπάλα να φεύγει άουτ, με το παιχνίδι να έχει ανοίξει πολύ και τις δύο ομάδες να πατάνε συχνά πυκνά περιοχή δημιουργώντας κινδύνους. Ο Λυμπερόπουλος γύρισε λίγο πιομ πίσω, μοίραζε παιχνίδι και η ΑΕΚ προσπάθησε να τελειώσει το παιχνίδι.

Έγκλημα και τιμωρία

Όμως στο 72' ο Ερέρα ισοφάρισε για τον "Γηραιό", όταν μετά από μια "χλιαρή" σέντρα του Παπαποστόλου, έπισε όλη την άμυνα της ΑΕΚ στον ύπνο και έχοντας όλο το χρόνο και τον χώρο δικό του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά.

Από το σημείο αυτό και οι δυο ομάδες έχουν κάθε λόγο να είναι απογοητευμένες καθώς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να "κλέψουν" τη νίκη. Όμως ο Ερέρα στο 85' από πλεονεκτική θέση, ο Μπιλίσκοφ στο 87' με απευθείας κτύπημα φάουλ και ο Χλωρός στο 95' δεν κατάφεραν να σκοράρουν για τον Ηρακλή.

Από την άλλη η ΑΕΚ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο 93' με τον Καμπάνταη, ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή πιεζόμενος έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι του Αμπάρη.

Η ΑΕΚ για μια ακόμη φορά δεν είχε την "σπιρτάδα" προηγούμενων αγώνων και προσπαθεί με έναν συντηρητικό τρόπο να πάρει κάθε παιχνίδι. Κάτι οι απουσίες, κάτι η κούραση, κάνουν την ομάδα του Φερέρ να βρίσκεται σε μια περίοδο κάμψης στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος. Πλέον οι ελπίδες ψαλιδίστηκαν αρκετά και το κυνήγι του Ολυμπιακού φαντάζει πιο δύσκολο από ποτέ...

td> Συνένευξη τύπου


Φερέρ: "Άλλαξαν τα δεδομένα"

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, Σέρα Φερέρ, στις δηλώσεις στην Συνέντευξη Τύπου και πριν τις ερωτήσεις στάθηκε στο όχι καλό τελείωμα των φάσεων από πλευράς των παικτών του.

"Για την περίληψη του αγώνα εγώ θα το χώριζα σε δύο κομμάτια. Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ ήλεγχε το παιχνίδι και το σκορ και όταν είχαμε καλύτερα την δυνατότητα να διευρύνουμε το σκορ μέσω της αντεπίθεσης και των θέσεών μας στο γήπεδο εκεί μας έλειψε λίγο η ελαστικότητά μας στο τελείωμα των φάσεων. Όλα αυτά έφεραν την ισοπαλία που δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μας".

Σε ερώτηση για την απώλεια των δύο βαθμών στο κυνήγι του Ολυμπιακού απάντησε: "Η αλήθεια είναι ότι άλλαξαν τα δεδομένα από την διαφορά των πόντων αλλά όχι την φιλοσοφία που θα πρέπει να προχωρήσουμεΕγώ πιστεύω ότι ο επόμενος αγώνας θα μας ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, να μειώσουμε την διαφορά των πόντων και το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος όπου υπάρχουν αρκετές περίπλοκες αναμετρήσεις, αν θα κάνουμε εμείς σωστά τα πράγματα και ο Ολυμπιακός να χάσει πόντους".

Όσο για το τελείωμα των φάσεων είπε: "Το εξήγησα και πιο πριν ότι μας έλειψε η ελαστικότητα στο παιχνίδι μας. Δεν μπορείς με το 1-0 ότι τελείωσε το παιχνίδι. Εκεί πρέπει να συνεχίσεις, να κάνεις καλή χρήση της μπάλας, να επιτίθεσαι με κριτήριο, κάτι που εμείς δεν το κάναμε. Οπότε το ζήτημα είναι αύριο που θα κάνουμε μια επανάληψη του αγώνα να μάθουμε κάποια πράγματα αφού είναι αλλιώς να το βλέπεις από τον πάγκο και αλλιώς να το συζητάς με τους παίκτες. Δεν συνηθίζω να στέκομαι σε παίκτες αυτό είναι κάτι που το κάνω μόνο μαζί τους".

Τέλος για την συνέχεια είπε: "Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αν δεν βρούμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτούς τους παίκτες και να βελτιώνουμε κάποιες αδυναμίες στο παιχνίδι τους".

Μπουμπένκο: "Θετικό αποτέλεσμα"

Θετικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ισοπαλία με την ΑΕΚ ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιόζεφ Μπουμπένκο, ενώ σε ερώτηση για την απόκτηση του Νίκου Νικολόπουλου άφησε ανοιχτό το όλο ενδεχόμενο.


Σε ερώτηση για το αμυντικό παιχνίδι του Ηρακλή στο πρώτο ημίχρονο απάντησε: "Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε αμυντικά αλλά απέναντι σε έναν καλό αντίπαλό και κόντρα στον αέρα ενώ στα πρώτα 30΄ δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να γίνει απειλητική. Κάναμε λάθη στο κέντρο του γηπέδου και εκεί φαινόταν ότι η ΑΕΚ μας πίεζε".

Όσο για τον Αλιούτα; "Είναι ένας παίκτης που έχει την ποιότητά του αλλά σίγουρα δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του. χρειάζεται πολλά παιχνίδια για να γίνει καλός αλλά πολλά παιχνίδια 90λεπτα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερο χώρο απέναντι σε μια ανοιχτή άμυνα".

Τέλος σε ερώτηση για την απόκτηση του Νικολόπουλου απάντησε: «Θα δούμε», ενώ για τις βοήθειες του πάγκου είπε: "Για αυτό μπαίνουν οι αναπληρωματικοί στο παιχνίδι. Δεν παίζουν 90΄ αλλά σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να δώσουν περισσότερα στο παιχνίδι με τις αλλαγές αυτές να ζωντάνεψαν την ομάδα σε ένα δεύτερο ημίχρονο όπου παίξαμε καλύτερα στην επίθεση και ανέβηκε η απόδοση και του Ερέρα".

td> Όλα τα λεφτά...
Το δεύτερο ημίχρονο που ήταν συναρπαστικό και είχε πολύ καλό ρυθμό με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω συνεχώς. Το γκολ του Λυμπερόπουλου μετά την εξαιρετική ασίστ με το στήθος του Λεωνίδα Καμπάνταη. Ο Αλιούτα που με την τεχνική του κατάρτιση και τις εξαιρετικές εμνεύσεις του δημιούργησε αρκετά πρόβλήματα στηνάμυνα της ΑΕΚ.

td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το "παιδικό" λάθος της άμυνας της ΑΕΚ στο γκολ του Ερέρα, αλλά και την κακή εμφάνιση του Μαντούκα που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

td> To Live του αγώνα...
Συνθέσεις ομάδων
Ηρακλής (Μπουμπένκο):Αμπάρης, Σνάουτσνερ, Δρούγας, Κατσαμπής, Μπιλκίσκοφ, Πουρσανίδης, Μαυρογενίδης, Δέντσας, Χλωρός, Αλιούτα, Ερέρα

ΑΕΚ (Φερέρ):Σορεντίνο, Μόρας, Τσιρίλο, Μαντούκα, Τζιωρτζόπουλος, Έμερσον, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Καμπάνταης, Τόζερ, Σέζαρ

Διαιτητής:Κάκκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Κωτσιάντης (Ημαθίας)
Ίτσκος (Σερρών)





1' Έναρξη αγώνα
Με τον Ηρακλή στη σέντρα και το κρύο τσουχτερό.
2' Φάουλ Hρακλής Χλωρός
Στον Δέλλα.
5' Σχόλιο
Οι δύο ομάδες προσπαθούν να ζεσταθούν και φαίνονται να έχουν όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο.
6' Σουτ ΑΕΚ Τόζερ
Εκπληκτικό σουτ του Τόζερ από 35 μέτρα με φοβερή δύναμη, η μπάλα ελάχιστα άουτ. Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ.
7' Κόρνερ Hρακλής
Εκτελεί ο Αλιούτα, περνάει ανεκμετάλλευτο.
7' Φάουλ ΑΕΚ Τόζερ
Στον Μαυρογενίδη.
8' Ευκαιρία Hρακλής
Εκτέλεσε το φάουλ ο Αλιούτα αλλά ο Σορεντίνο έδιωξε με τις γροθιές του πριν κάποιος επιτιθέμενος του Ηρακλή γίνει πιο απειλητικός.
10' Κόρνερ Hρακλής
Εκτελεί ο Αλιούτα, ο Κατσιαμπής πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει μακρυά.
12' Σουτ Hρακλής Ερέρα
Ψηλά άουτ.
14' Σουτ ΑΕΚ Τζιωρτζόπουλος
Ο αριστερός μπακ της "Ένωσης" συνδυάστηκε ωραία με τον Μαντούκα μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που έπιασε δεν ήταν καλό.
16' Σχόλιο
Ο Ηρακλής πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά αλλά και η ΑΕΚ σιγά σιγά βγαίνει πιο συχνά μπροστά.
17' Ευκαιρία Hρακλής Χλωρός
Σε μια οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων ο Μαυρογενίδης σέντραρε από δεξιά, ο Χλωρός πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σορεντίνο. Πάντως ο Χλωρός ελέγχεται για το αν ήταν σε κανονική θέση.
22' Τραυματισμός ΑΕΚ Τσιρίλο
Από προβολή του Μαυρογενίδη. Σηκώνεται ο αμυντικός της ΑΕΚ.
24' Ευκαιρία ΑΕΚ Καμπάνταης
Σέντρα του Μόρα στην καρδιά της άμυνας, ο Καμπάνταης δεν βρίσκει τη μπάλα.
25' Σχόλιο
Έχει πέσει πολύ ο ρυθμός του αγώνα με την ΑΕΚ να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία στο τελευταίο δεκάλεπτο.
27' Ευκαιρία ΑΕΚ Σέζαρ
Η καλύτερη στιγμή της "Ένωσης", όταν ο Λυμποερόπουλος βρήκε πολ΄λυ ωραία τον τζιωρτζόπουλο που βγήκε με ταχύτητα, έκανε με την μία συρτή πάσα στον Σέζαρ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά πιεζόμενος σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
29' Κίτρινη κάρτα Hρακλής Αλιούτα
29' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Έμερσον
30' Οφσάιντ ΑΕΚ Καμπάνταης
Που δεν ήταν.
33' Κίτρινη κάρτα Hρακλής Χλωρός
35' Κίτρινη κάρτα Hρακλής Πουρσανίδης
35' Σχόλιο
Η ΑΕΚ έχει τον έλεγχο του αγώνα αλλά σπάνια γίνεται απειλητική, ενώ ο Ηρακλής προσπαθεί με αντεπιθέσεις κυρίως από τα αριστερά με τον Ερέρα.
36' Φάουλ Hρακλής Πουρσανίδης
Για φάουλ από πίσω στον Καμπάνταη.
36' Τραυματισμός ΑΕΚ Καμπάνταης
39' Ευκαιρία ΑΕΚ Σέζαρ
Από λάθος στο κέντρο ο Σέζαρ επωφελήθηκε πέρασε τον Μπιλίσκοφ σαν συταματημένο, βρέθηκε απέναντι από τον Αμπάρη αλλά το πλασέ του δεν ήταν το καλύτερο δυνατό και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
44' Κόρνερ ΑΕΚ
Ανεκμετάλλευτο.
44' Γκολ ΑΕΚ Λυμπερόπουλος
Πολύ όμορφο γκολ για την ΑΕΚ. Ο Καμπάνταης έκανε ασίστ με το στήθος στον "Λύμπε" κι εκείνος με άψογο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του λίγο πριν οι δυο όμάδες πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια.
45' Φάουλ Hρακλής Δέντσας
45' Λήξη ημιχρόνου
45' Σχόλιο
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
47' Ευκαιρία ΑΕΚ
Από εκτέλεση φάουλ του Σέζαρ η μπάλα πέρασε από όλους αλλά ο Δέλλας δεν μπόρεσε να την φτάσει και να τη στείλει στα δίχτυα.
50' Σχόλιο
Ο Ηρακλής είναι αναγκασμένος να βγει μπροστά και η ΑΕΚ βρίσκει περισσότερους χώρους να κάνει το παιχνίδι της. Πολύ πιο ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ της ΑΕΚ.
54' Αλλαγή παίκτη Hρακλής
Ο Παπαποστόλου στη θέση του Σνάουτσνερ.
55' Σχόλιο
Ο Μπουμπένκο κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Ο Μαυρογενίδης περνάει στη φυσική του θέση, ενώ ο Χλωρός έρχεται λίγο πιο δεξιά.
55' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Μόρας
56' Φάουλ ΑΕΚ Τσιρίλο
Στον Παπαποστόλου.
58' Ευκαιρία Hρακλής Αλιούτα
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή, όταν ο αλιούτα πέρασε με εντυπωσιακή ενέργεια δύο αντιπάλους και σούταρε δεκαπέντε μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
60' Ευκαιρία Hρακλής Ερέρα
Ο Αργεντίνος βρέθηκε μες την περιοχή, η μπάλα ήρθε από ψηλά, αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει το μονοκόματο σουτ.
61' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Λάκης στη θέση του Έμερσον.
62' Ευκαιρία ΑΕΚ Σέζαρ
Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Σέζαρ, ο οποίος μετά από απόκρουση του Αμπάρη σε σέντρα του Μόρα, η μπάλα έφτασε σε αυτόν αλλά σε κενή εστία κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ.
64' Ευκαιρία Hρακλής Παπαποστόλου
Εξειρετική κάθετη του Αλιούτα στον Παπαποστόλου μέσα στην περιοχή θα σουτάρει ο τελευταίος αλλά η μπάλα έφυγε διαγώνια άουτ.
66' Σχόλιο
Πολύ καλός ο ρυθμός με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, τον Ηρακλή να είναι πιο επιθετικός, ενώ για την ΑΕΚ έχει ανεβάσει απόδοση ο Μόρας.
67' Σουτ Hρακλής Ερέρα
Από πολύ μακρυά στην αγκαλιά του Σορεντίνο.
71' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Ίβιτς στη θέση του Μαντούκα.
72' Γκολ Hρακλής Ερέρα
Ο Παπαποστόλου έβγαλε μια χλιαρή σέντρα, η άμυνα της ΑΕΚ πραγματικά κοιμήθηκε, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον μόνο του Ερέρα που με όλο το χώρο και το χρόνο δικό του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
74' Σχόλιο
Νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τον Ηρακλή να είναι καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή να καίγεται για το γκολ.
77' Ευκαιρία ΑΕΚ Λυμπερόπουλος
Ο Αμπάρης προλαβαίνει τον Μεσσήνιο επιθετικό πριν σπρώξει τη μπάλα προς την εστία του.
78' Κόρνερ ΑΕΚ
Ανεκμετάλλευτο.
79' Σχόλιο
Η ΑΕΚ πιέζει κι έχει κλείσει τον Ηρακλή στο μισό γήπεδο.
80' Αλλαγή παίκτη Hρακλής
Ο Παπαστεγιανός στη θέση του Πουρσανίδη.
82' Φάουλ Hρακλής Χλωρός
82' Οφσάιντ ΑΕΚ Καμπάνταης
84' Σουτ Hρακλής Αλιούτα
Τελείως άστοχο.
85' Ευκαιρία Hρακλής Ερέρα
Τεράστια ευκαιρία με τον Αργεντίνο! Ο αλιούτα έβγαλε μοναδική κάθετη στον Χλωρό, ο οποίος γύρισε στο δεύτερο δοκάρι, έδιωξαν χλιαρά οι αμυντικοί της ΑΕΚ, η μπάλα έφτασε στον Ερέρα, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ.
87' Φάουλ ΑΕΚ Τζιωρτζόπουλος
87' Ευκαιρία Hρακλής Μπιλίσκοφ
Ο Μπιλίσλοφ εκτέλεσε το φάουλ αλλά είδε τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό "γάμα" της εστίας του Σορεντίνο.
88' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Καπετάνος στη θέση του Τζιωρτζόπουλου.
89' Ευκαιρία ΑΕΚ Λάκης
Ο Λάκης μπήκε από τα δεξιά, έφτασε κοντά στον αμπάρη καθυστέρησε χαρακτηριστικά να γυρίσει τη μπάλα και ο τερματοφύλακας του "Γηραιού" αποσόβησε τον κίνδυνο.
89' Αλλαγή παίκτη Hρακλής
Ο Ιωαννίδης στη θέση του Ερέρα.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
91' Σχόλιο
Σε μια κλωστή κρέμεται το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη.
93' Ευκαιρία ΑΕΚ Καμπάνταης
Από γέμισμα ο πρώην επιθετικός του Άρη βρέθηκε στη μικρή περιοχή αλλά υπό πίεση το σουτ του έφυγς πάνω από τα δοκάρια.
95' Ευκαιρία Hρακλής Χλωρός
Σουτ του Χλωρού από πολύ πλάγια θέση΄, σε ετοιμότητα ο Σορεντίνο μπλοκάρει τη μπάλα.
95' Λήξη αγώνα



























































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ