ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίωση ο Μποτία, απειροελάχιστες ελπίδες ο Ιντέγε

Ίωση ο Μποτία, απειροελάχιστες ελπίδες ο Ιντέγε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα μικροπρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Πάουλο Μπέντο ενόψει Οσμάνλισπορ και έχει να κάνει με τον Μποτία. Γιατί ο Ιντέγε είναι έξωαπό το ματς με τους Τούρκους κατά 99% και όχι... 100%.

Στην προπόνηση της Τρίτης (14/2) ο Πάουλο Μπέντο θα αρχίσει σιγά-σιγά να αποκαλύπτει τις σκέψεις του για το παιχνίδι με την Οσμανλίσπορ.

Βέβαια, αυτό περισσότερο ενδιαφέρει τους παίκτες και τους… δημοσιογράφους, για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του να παρατάξει κόντρα στους Τούρκους.

Αυτό που τον "καίει" είναι να δει τον Αλμπέρτο Μποτία να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρεί εδώ και δύο μέρες και να τον έχει στη διάθεσή του για το ματς της Πέμπτης (16/2).

Λογικά δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα, γιατί δεν είναι και μία ίωση που τον έχει στείλει στο κρεβάτι, όπως είχε συμβεί στα μέσα Γενάρη με τον Λεάλι. Οπότε, το μικροπρόβλημα που προέκυψε την τελευταία στιγμή, φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί.

Στο μεταξύ, έχει προκύψει θέμα με τον Μπράουν Ιντέγε σε σχέση με το κατά πόσο μπορεί να βρεθεί στην αποστολή για την Οσμάνλισπορ.

Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα είναι έτοιμος ο Νιγηριανός. Ακόμα και να δει το όνομά του στη 18άδα (σενάριο που συγκεντρώνει απειροελάχιστες πιθανότητες), δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει από την αρχή.

Το σημείο που έχει τραυματιστεί είναι ύπουλο. Ένα τζαρτζάρισμα – που λέει ο λόγος – μπορεί να αναγκάσει τον Μπέντο να προχωρήσει άρον-άρον στην πρώτη του αλλαγή. Οπότε, δεν είναι και τόσο απλό να βρεθεί στην αποστολή.

Ο ίδιος θα το ήθελε, οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι με τα τωρινά δεδομένα ο Ιντέγε το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (19/2) στο ΟΑΚΑ.

Κατά τ’ άλλα, ο Ταρίκ Ελιουνούσι αν και αναμενόταν να μπει κατευθείαν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, κινήθηκε πιο συντηρητικά και μένει να φανεί αν θα "γκαζώσει" στο σημερινό (14/2) πρόγραμμα.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ