ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός - Διαγόρας 1-3: Ήττα στη πρόβα τζενεράλε, αγωνίστηκε ο Τσιγκρίνσκι

Στιγμιότυπο απ' την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Πανιώνιο
Στιγμιότυπο απ' την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Πανιώνιο EUROKINISSI

Ο Ιωνικός ηττήθηκε 3-1 απ' τον Διαγόρα στη Φυλή στη πρόβα τζενεράλε πριν απ' την έναρξη του πρωταθλήματος. Βασικός αγωνίστηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος κάνει προπονήσεις με την ομάδα της Νίκαιας.

Ο Ιωνικός προετοιμάζεται για την πρώτη αγωνιστική της Super League Interwetten με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ (12/9, 20:30, Cosmote TV). Στο τελευταίο της φιλικό η ομάδα της Νίκαιας αντιμετώπισε στη Φυλή τον Διαγόρα και ηττήθηκε 3-1.

Ο Διαγόρας πέτυχε γκολ με τους Κουϊρουκίδη, Παραστατίδη και Μπαστιάνο, ενώ στο 70' με κεφαλιά ο Τουράμ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 55' ο Ιωνικός είχε δοκάρι με σουτ του Μύγα.

Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός πως βασικός ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός αμυντικός παραμένει ελεύθερος και το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί προπονήσεις με την ομάδα της Νίκαιας, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος, Ντελγκάδο, Τσιγκρίνσκι, Κιάκος, Τσιριγώτης, Λουάν, Πογοσιάν, Ματσούκας, Λένις, Μπουένο, Μάναλης

Αγωνίστηκαν στο β' μέρος: Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Σάντσεζ, Βαφέας, Γκοτσούλιας, Πογοσιάν, Μπουένο, Καμπράλ, Λένις και Τουράμ

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ