STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ο Χουτεσιώτης κράτησε την ισοπαλία στη Νίκαια

Η σωτήρια επέμβαση του Χουτεσιώτη στο πλασέ του Ρεγκίς στο Ιωνικός - Αστέρας
Η σωτήρια επέμβαση του Χουτεσιώτη στο πλασέ του Ρεγκίς στο Ιωνικός - Αστέρας EUROKINISSI

Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους Τουράμ και Τιλίκα να είναι οι σκόρερ της αναμέτρησης. Πρωταγωνιστής ο Χουτεσιώτης, ο οποίος κράτησε το 1-1 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Ιωνικός προηγήθηκε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten, με την ομάδα της Τρίπολης να ισοφαρίζει και να φεύγει από τη Νίκαια με έναν βαθμό. Αμφότερες οι ομάδες έφτασαν τους 10 βαθμούς στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Ο Χουτεσιώτης ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, με τον Αστέρα να αυξάνει το πρέσινγκ στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού και τον κίπερ των γηπεδούχων να πραγματοποιεί τρεις σωτήριες επεμβάσεις, διατηρώντας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή το 1-1.

Προηγήθηκε ο Ιωνικός, απάντησε ο Αστέρας

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και έψαξαν το πρώτο γκολ, με τους γηπεδούχους όμως, να είναι εκείνοι που βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μόλις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λένις έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Τουράμ να πιάνει με κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο Τουράμ πανηγύρισε το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο λίγο αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, με τον Ματσούκα να περνάει στη θέση του.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να απαντά στο γκολ του Ιωνικού στο 29'. Ο Τιλίκα ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, γράφοντας το 1-1, ενώ πανηγύρισε και το πρώτο του γκολ με την ομάδα για τη φετινή σεζόν.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά τον Χουτεσιώτη στο πρώτο τέταρτο, με την κεφαλιά του Μπενίτο στο 48' και το μέτριο πλασέ του στο 51' να μην ανησυχούν τον 27χρονο κίπερ. Από την άλλη, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού προσπάθησαν να απειλήσουν, βγαίνοντας σε κόντρα επιθέσεις, ενώ μέσα σε δύο λεπτά στο 58' και το 59' ο Άοσμαν έβαλε δύσκολα στην άμυνα των Αρκάδων. Το πρώτο σουτ του Σύριου μεσοεπιθετικού κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τσιφτσή, ενώ το δεύτερο το "έκοψε".

Φλέρταρε με το δεύτερο γκολ ο Αστέρας, έσωσε ο Χουτεσιώτης

Στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης ο Αστέρας έφτασε τρεις φορές κοντά στο δεύτερο γκολ, με τον Χουτεσιώτη να σώζει σωτήρια. Στο 86' ο Ρεγκίς μοίρασε μπροστά στον Σίτο, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση, με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού να σταματάει το σουτ του Ισπανού με το δεξί του πόδι. Στο 90+1 ο Γκαρθία έκανε τη σέντρα σουτ από τα δεξιά, αλλά ο Χουτεσιώτης δήλωσε ξανά παρών, διώχνοντας σε κόρνερ. Ο κίπερ των Νικαιωτών κράτησε το 1-1 και χάρισε στην ομάδα του τον έναν βαθμό.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ