ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιωαννίδης: "Ωραίο συναίσθημα τα δύο γκολ, σημαντικότερη η νίκη"

Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το 1-0 με τον Βιγιαφάνιες στο Παναθηναϊκός - Λαμία | 13 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το 1-0 με τον Βιγιαφάνιες στο Παναθηναϊκός - Λαμία | 13 Φεβρουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης πέτυχε για πρώτη φορά δύο γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε σε αυτή την επίδοση του με το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Φώτης Ιωαννίδης πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό δύο γκολ στο ματς με τη Λαμία και ήταν ο MVP της αναμέτρησης στη Λεωφόρο. Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για τα δύο τέρματα που πέτυχε, τη νίκη της ομάδας του αλλά και τα δύο παιχνίδια με τη Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδας.

"Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι κάτι... μοναδικό όταν το αντιλαμβάνεσαι μέσα στο γήπεδο. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω".

Για το πώς το δούλεψε στο μυαλό του τις προηγούμενες μέρες:

"Πάντα μπαίνω στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση, είναι κάτι που έχω μέσα μου από πολύ μικρός. Ποτέ δεν φοβάμαι και μπορώ να πάρω την οποιαδήποτε πρωτοβουλία, οποτεδήποτε χρειαστεί για την ομάδα. Κι αυτό είναι κάτι που το βγάζω όλο και περισσότερο στο παιχνίδι μου".

Για τη σημασία της νίκης, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα:

"Ισως υπάρχει ένα... μάγκωμα αυτή την περίοδο, το οποίο μέσα από αυτά τα αποτελέσματα θα εξαφανιστεί. Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνο να επιστρέψουμε σε ένα καλό τέμπο και ρυθμό και να καταφέρουμε να ανέβουμε και πάλι εκεί που πρέπει στη βαθμολογία του πρωταθλήματος".

Για τις δύο νίκες επί της Λαμίας, ενόψει των ημιτελικών του Κυπέλλου:

"Είναι υποχρέωσή μας να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, είτε αντίπαλός μας λέγεται Λαμία, είτε λέγεται Ολυμπιακός. Δεδομένα είναι για τον Παναθηναϊκό όχι ένα στοίχημα, αλλά κάτι δεδομένο να βρεθούμε στον τελικό του Κυπέλλου".

Για το γεγονός ότι είναι... fan της formula-1:

"Είμαι ο μοναδικός στο... πρωτάθλημα που ανυπομονεί έτσι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ