ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιωαννίδης: "Μοχθούμε πάρα πολύ να βάλουμε γκολ και τρώμε πολύ εύκολα"

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα
Ο Φώτης Ιωαννίδης στο Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη δεν ήταν αρκετό για να δώσει στον Παναθηναϊκό την πρόκριση στα playoffs του Conference League, με τον επιθετικό των πράσινων να τονίζει ότι πρέπει να βελτιωθούν σε πολλούς τομείς.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε την Ευρώπη, με τη Μακάμπι Χάιφα να παίρνει τη νίκη στη Λεωφόρο με 2-1 και μαζί την πρόκριση στα playoffs του Conference League.

Ο Φώτης Ιωαννίδης που πέτυχε το μοναδικό τέρμα των πράσινων δήλωσε μετά το φινάλε του αγώνα ότι το "τριφύλλι" δυσκολεύεται να βρει δίχτυα, αλλά δέχεται πολύ εύκολα γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Η προσπάθεια δεν μετράει όταν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πρέπει, ό,τι κι αν λέμε, κι ότι τρέξαμε κι ότι παλέψαμε το γνωρίζουμε, αλλά δεν είναι κάτι που μετράει Το σκορ μετράει. Ηττηθήκαμε.

Μοχθούμε πάρα πολύ να βάλουμε κάποιο γκολ και νομίζω ότι τρώμε γενικά πολύ εύκολα γκολ. Πάλι στο 1ο ημίχρονο πέρασαν πρώτη φορά τη σέντρα και δεχθήκαμε γκολ. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Το γνωρίζουμε αυτό. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν αρκούσε και το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ