ΑΕΚ

Ιωαννίδης: "Ενωμένοι, όλα μπορούν να γίνουν"

Ιωαννίδης: "Ενωμένοι, όλα μπορούν να γίνουν"
Θανόπουλος - Χατζηχρήστος - Ιωαννίδης

Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τον Υ.Π. κ.Ιωαννίδη. Θανόπουλος: "Εάν γίνεται γήπεδο,θα το χρηματοδοτήσουμε"

Και οι δύο πλευρές (Πολιτεία - ΑΕΚ) έδειξαν ικανοποιημένες με την συνάντηση και όλα δείχνουν πως, από μηδενική βάση, ο δικέφαλος έχει πολλές πιθανότητες για κατασκευή του νέου γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Πολιτεία + ΑΕΚ = ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ο κ. Ιωαννίδης, τόνισε πως η Πολιτεία είναι έτοιμη και με την ΑΕΚ ενωμένη όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να γίνουν όλα βάση νόμων και πολεοδομίας.

"Οι νόμοι που έχουν βγει με τον κ. Γρανίτσα είχαν κριθεί αντισυνταγματικοί και δεν υπάρχουν συντελεστές. Ξεκινάμε από το μηδέν και ελπίζω να βρούμε μια λύση. Μιλάμε για ένα γήπεδο από 30000 θέσεων και πάνω μαζί με ένα κλειστό για τα υπόλοιπα αθλήματα του συλλόγου. Από τη στιγμή που υπάρχει διάθεση από την Πολιτεία και την ενωμένη ΑΕΚ, τότε πιστεύω ότι όλα μπορούν να γίνουν", δήλωσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού πρόσθεσε:

"Η ΑΕΚ, κάναμε το ίδιο με την Λάρισα, θα κάνει την πρόταση της. Πρέπει να σεβαστεί το περιβάλλον και τη γύρω περιοχή. Η πρόταση αυτή θα πάει στο ΥΠΕΧΩΔΕ και ο κ. Σουφλιάς, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον αθλητισμό και θα κοιτάξει με αγάπη την συγκεκριμένη υπόθεση. Έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή μια σύσκεψη με πολεοδόμους, ώστε η ΑΕΚ να είναι ενημερωμένη για το ζήτημα, και θα κοιτάξουμε το καλύτερο για την ομάδα".

Θανόπουλος: "Εάν γίνεται γήπεδο, θα το χρηματοδοτήσουμε"

Από την μεριά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος, για πρώτη φορά, παραδέχτηκε δημοσίως πως εάν γίνεται γήπεδο στον ιστορικό χώρο της Ένωσης, θα βρεθεί και ο τρόπος χρηματοδότησης.

"Εάν γίνεται γήπεδο 30000 θέσεων στη Ν. Φιλαδέλφεια, τότε θα βρούμε τον τρόπο να το χρηματοδοτήσουμε. Οι εταιρείες γενικότερα, στα αθλητικά έργα -επειδή μπορούν να φέρουν έσοδα- παρά την οικονομική κρίση, θα θέλουν να μπούνε στο νέο πρότζεκτ, και θα θέλουνε να το χρηματοδοτήσουν".

Ξεκινάει δουλειά...

Την Παρασκευή (20/03) η πενταμελής ομάδας υπεύθυνη για το νέο γήπεδο της ομάδας (Θανόπουλος, Γενικός γραμματέας κ. Τόγελος και ο αντιπρόεδρος ερασιτεχνικής, Βγόντζος και πολεοδόμος) θα έχουν νέα συνάντηση με πολεοδόμους του Υπουργείου προκειμένου να ενημερωθούν ακριβώς για το ζήτημα της περιοχής της Νέας Φιλαδέλφειας και να ξεκινήσουν τη συνεργασία ανάμεσα σε Πολιτεία και ΑΕΚ.

Χατζηχρήστος: "Το επιχείρημα της Πολιτείας, τελείωσε"

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Δημήτρης Χατζηχρήστος, με δηλώσεις του στον "Sentra FM", αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και τόνισε πως πλέον το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται στο χέρι της ΑΕΚ για το αν θα γίνει ή όχι.

"Το επιχείρημα της Πολιτείας όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι δεν είμαστε ενωμένοι. Αυτό τελείωσε και πιστεύω πως σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον στόχο μας. Η στάση του Γ. Ιωαννίδη είναι σε μόνιμη βάση ευχάριστη αλλά θα πρέπει πλέον να φύγουμε από τα λόγια και να πάμε στα έργα.

Όπως είπε και ο κ. Θανόπουλος, είναι στο χέρι μας πλέον το θέμα του γηπέδου και όχι τις Πολιτείας. Μιλάμε για ένα γήπεδο 30000 θέσεων. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ο Παναθηναϊκός που έχει αρκετούς επιχειρηματίες, κόλλησε το θέμα του γηπέδου με τον Βωβό. Σε αντίθεση βέβαια με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, που πιστεύει ότι θα λυθεί αυτό το πρόβλημα.

Το σίγουρο είναι ένα, ότι ο κόσμος μας θα πρέπει να ξυπνήσει και να στηρίξει την ομάδα. Όχι 40.000 κόσμο με Ολυμπιακό και 8.000 με Θρασύβουλο. Να στηρίξει την ομάδα γιατί μετά δεν πρέπει να υπάρχουν απαιτήσεις... Μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ".

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά τα όσα είδε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ ανέλαβε δράση και τα αποτελέσματα αναμένεται να φανούν στο χορτάρι. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες και τα πρώτα μηνύματα έχουν ήδη σταλεί.

Για τους "4" με Σέρρες (19:00ALPHA)

Το Κύπελλο είναι ένα τρόπαιο που μπορεί να κατακτήσει η Ένωση και ο Πανσερραϊκός δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί. Μπορεί στο πρόσφατο παιχνίδι η ΑΕΚ να επικράτησε με 5-1 στις Σέρρες αλλά όπως είπε και ο Μπάγεβιτς δεν περιμένει παρόμοια εμφάνιση από τα λιοντάρια. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει άλλωστε πως απέκλεισαν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με μία νίκη που θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου και το Κύπελλο είναι ο μοναδικός στόχος της ομάδας.

Όσον αφορά τα σχέδια του 60χρονου τεχνικού το σύστημα δεν αναμένεται να αλλάξει και η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τ 4-3-1-2 που την έφερε από την αφάνεια του πρώτου γύρου μία ανάσα από το Κύπελλο και ζωντανή στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τρεις παίκτες είναι αυτοί που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, ένας για κάθε γραμμή. Στην άμυνα ο Γεωργέας θα επιστρέψει στο δεξί άκρο ενώ οι Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος θα συνθέσουν το κεντρικό δίδυμο. Για την θέση του αριστερού μπακ θα αναμετρηθούν οι Χουανφράν και Άλβες με τον δεύτερο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Στην μεσαία γραμμή ο Πελετιέρι που ξεκουράστηκε με τον ΟΦΗ γι αυτό το παιχνίδι όπως είπε και ο Μπαγεβιτς διεκδικεί την μία από τις τρεις θέσεις στα χαφ με τους Ενσαλίβα, Καφέ και Ταχτσίδη να “κυνηγούν” τις άλλες δύο.

Ο Σκόκο δεν χάνει τη θέση του πίσω από τους δύο επιθετικούς, εκεί όπου ο Μπλάνκο μπορεί να έχει παρτενέρ τον Εντίνιο αντί του Τζεμπούρ. Ο Πορτογάλος που δεν έφυγε για την Εθνική του καθώς ο Μπάγεβιτς τον ήθελε στην διάθεσή του μπορεί να πάρει τη θέση του Τζεμπούρ που έδειξε εκτός... σχεδίου στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.








































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ