ΕΛΛΑΔΑ

Ιωαννίδης: "Δεν θα καταργηθεί η ΕΕΑ"

Ιωαννίδης: "Δεν θα καταργηθεί η ΕΕΑ"
INTIME SPORTS

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να καταργηθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Διαβάστε τι ανέφερε

Στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" φιλοξενήθηκε την Παρασκευή (12/4) ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο κ. Ιωαννίδης σε ερώτηση που του τέθηκε για την ΕΕΑ, τόνισε πως δεν πρόκειται να καταργηθεί, ενώ μίλησε και για τα πρόστιμα.

" Είναι ανεξάρτητη αρχή η ΕΑΑ, την έχει βάλει ο Παύλος Γερουλάνος που εκτιμώ πολύ. Θα μείνει η επιτροπή, λύνει πάρα πολλά προβλήματα, αναγκάζει τις ομάδες να είναι πιο τυπικές. Αν θέλουμε αθλητισμό που να είναι καλύτερος και αργότερα να έχουμε λιγότερες ομάδες αλλά πιο δυνατές και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Τα πρόστιμα είναι από ανεξάρτητη αρχή, δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Η ΕΠΟ λέει ότι έχει αυτοδιοίκητο, το τι θέλει η ΕΠΟ θα το συζητήσει με την ανεξάρτητη αρχή. Ο πρόεδρός της είναι δικαστικός καταξιωμένος και πολύ έντιμος.

Τα πρόστιμα στην εποχή που ζούμε είναι τεράστια, είναι 110.000, 100.000 και 260.000 ευρώ. Με τέτοια χρήματα μπορείς να πάρεις σούπερ παικταρά. Δεν είναι δική μου δουλειά, είναι ανεξάρτητη αρχή, ας δούμε η ΕΠΟ πού αναζητεί το αυτοδιοίκητο και πού δεν το αναζητεί".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ